- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
ferikek
aktív tag
válasz
Claude Leon #117 üzenetére
Köszi a választ!
Sikerült a router beüzemelni, de sajnos a net még mindig lassú
25Mbit-es csomagom van, a modem resetelése után viszi szép 25-27 MBit-tel, majd szépen lassan lecsökken 8-ra és ott megáll. Vagy modem hiba, vagy az antennakábel az öreg (van egy olyan sejtésem, hogy vmi sepc csatlakozót kell majd tenni az antennakábel végére, mert a mostani elég gyengus és kb. 20 éves.)üdv.
-
ferikek
aktív tag
válasz
Claude Leon #115 üzenetére
Én is remélem, bár sajnos eddig nem sikerült beüzemelnem (ezt le is írtam a topikjában)
Az USB néhány MB-vel megy? Az sztem jó, mivel kevés adatot kell mozgatni és inkább csak "olvsanám" őket.Köszi szépen a sok segítséget és hozzászólást!
üdv,
ferikek
-
ferikek
aktív tag
válasz
Claude Leon #112 üzenetére
Köszi szépen!
Rendeltem egy 1043-t, remélem beválik!
majd írok!üdv.
-
ferikek
aktív tag
Megvan a hiba! Rosszul volt csatlakoztatva az antenna-kábel, a drót meg volt törve benne.
Így már jön a 25mbit szépen. Viszont a routerrrel csak 12 a max, így veszek egy újat.
Az alábbi kettőt néztem ki, viszont azt nem tudom, hogy ezek viszik-e majd a 100mbit-et, ha esetleg lesz olyan net
Tp-link wr-841n és t--mr3420 (utóbbi max a mobilnet miatt drágább)
A harmadik drágább, ő a t.-wr1043ND (itt van USB-s külső adattárolóhoz, de ezt nem tudom igazából, hogy mire lenen jó)
ezek közül sztem a wr-841n bőven leég lenne, nem?ksözi
-
ferikek
aktív tag
válasz
Claude Leon #108 üzenetére
Persze, CAT5-ös a kábel!
Ha a TCM470 nem bír, csak 10 megát, akkor egy 25mbites csomaghoz mért ezt adja aT-Home? Ha így lenne...
-
ferikek
aktív tag
válasz
Claude Leon #106 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Maradnék a TP-Linknél, szerintem nincs velük semmi baj, úgyhogy nézek majd belőle vmi erősebbet, n-eset, ami biztos visz 25 mbit-et . Linksys esetleg még?
Először viszont rá kellene jönnöm, hogy mi lehet a hiba a kábeles hálózatban. Már egy rakás géppel kipróbáltam a Thomson TCM470-es modemet (nem lehet rossz eszköz, jókat olvastam róla) és eddig a max letöltési 11mbit volt (nem tudom mitől lehet az, hogy a feltöltés mindig 5 mbit, ez teljesen korrekt)
Gyanakszom a kábelek közül vmelyikre (UTP nem nagyon lehet ludas, így marad az antenna kábel, azt pedig csak a szolgáltató tudja javítani,cserélni) -
ferikek
aktív tag
Sziasztok!
A következő a problémám: Van egy 25mbites kábelnet office plusom (T-home).
Már a Thomson TCM470-es modellel összekötve a gépet (Toshiba a660) sem hozza a 25mbit-es letöltést (a feltöltés ok, az megvan 5mbit).
Azt tudom, hogy a wr340gd nem egy sebességbajnok, és max 20-25 lehet vezeték nélkül az adatátvitel, ezért is gondolkodom abban, hogy le kellene cserélni vmi normálisra, mivel szeretném használni a médialejátszómat, amihez már kellene 15mbit minimum, nekem meg csak kb. 5-6 mbit van (többet nem tudok elérni, nem tudom mi lehet a hiba)
Szóval: vásárolnék egy jobb tp-link routert, amihez 3 notebook, 2 telefon és egy médialejátszó kapcsolódna, szinte folyamatosan vezeték nélkül. Melyiket ajánljátok?Köszönöm!
ferikek
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged