- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Aktív témák
-
swacsa
csendes tag
Fejlemények vannak, megoldás még nincs:
a. Kipróbátam közben default fix IP beállítással, úgy se ment a pingelés.
b. 5 év gari van rá, szóval vissza tudom még vinniViszont a munkahelyi gépeket (kettőn is próbáltam) csont nélkül működött.
Hazahoztam, itt megint nem egy se az én se a akótársam gépén.Ötlet?
-
swacsa
csendes tag
A hétvégén egyik napról a másikra bekrepált a wifi-routerem, azóta nem siker életre lehelni Win 7 alól. (A kábelmodem stimmel, wifi- router nélkül van netem kábelen keresztül).
1. Kapcsolatot jelez mind wifin mind kábeles összeköttetésen keresztül, de net nincs.
2. Reset után (többfélét is próbáltam: 8m-es / áram nélkül reset tartva, majd áram alá helyezve 15mpig, stb...) nem küld IP, tehát nem lesz 192.168.1.x az IP-je, hanem marad valami 169.254.x.x-es...
3. Így be se tudok lépni az admin felületre, se firmware-t nem tudok frissíteni, se egyebet konfigolni nem tudok.
4. próbáltam úgy is h az UPC be van dugva közben a routerbe, úgy is h ki van húzva.
5. most már a torrentet és a tűzfalat is is kikapcsoltam, így se megy...Van valakinek ötlete, vagy ez kuka?
Aktív témák
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest