Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
swacsa
csendes tag
A hétvégén egyik napról a másikra bekrepált a wifi-routerem, azóta nem siker életre lehelni Win 7 alól. (A kábelmodem stimmel, wifi- router nélkül van netem kábelen keresztül).
1. Kapcsolatot jelez mind wifin mind kábeles összeköttetésen keresztül, de net nincs.
2. Reset után (többfélét is próbáltam: 8m-es / áram nélkül reset tartva, majd áram alá helyezve 15mpig, stb...) nem küld IP, tehát nem lesz 192.168.1.x az IP-je, hanem marad valami 169.254.x.x-es...
3. Így be se tudok lépni az admin felületre, se firmware-t nem tudok frissíteni, se egyebet konfigolni nem tudok.
4. próbáltam úgy is h az UPC be van dugva közben a routerbe, úgy is h ki van húzva.
5. most már a torrentet és a tűzfalat is is kikapcsoltam, így se megy...
Van valakinek ötlete, vagy ez kuka?
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy ruhás topik
- Villanyszerelés
- Warhammer 40.000
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest