- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
lovelybird
csendes tag
Sziasztok!
Ilyen routert használok én is, és a netem folyamatosan szakadozik. Laptopról használom (az asztali gépen hiba nélkül működik), és egyszercsak letiltja magát az internet (toshiba laptop, win7 van rajta). Van amikor több órán keresztül is normálisan működik, de az esetek többségében rendszeresen ledobál. Ilyenkor jön a hibaelhárítás, és utána helyreáll. Azt írja ki, hogy probléma merült fel a vezeték nélküli hálózati adapterrel vagy hozzáférési ponttal. Pár hónapja van rajta win 7, előtte xp ment rajta (akkor smc routert használtam), és akkor nem voltak ilyen problémák. Voltam már vele szervizben nem egyszer, de ott azt mondták, hogy nem csinál ilyet és tökéletesen működik (vagy igazat mondott, vagy nem).
Kipróbáltam már másik routeren is, és ott is ugyanezt csinálta. Már frissítettem az illesztőprogramot is, de semmi változás. Bocsánat, hogy ilyen analfabétán írtam le problémát, de nem nagyon értek hozzá. Valakinek van rá valami ötlete? Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest