- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankee200
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #22930 üzenetére
ezeket nem piszkáltam. De a legfurcsább, semmilyen beállítást nem változtatva csak a helyet minden tökéletesen megy. Hazamegyek router berak felboot-ol süvít mit állat market böngészö skype viber st. megy. Átmegyek ahova szántam a routert, fix ip beállít, fix DNS beállít. Boot-ol, Lan megy wifi nem tartományon kívul hibaüzenet.
-
frankee200
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #22923 üzenetére
Ja 1-12 ig az összes megvolt.
-
frankee200
csendes tag
Sziasztok!
Történt velem egy érdekes eset lehet ti tudtok segíteni.
Adott egy tp-link tl1043nd openwrt vargalex féle firmware-e. Otthon Upc és egyik kollégámnél T-home hálózatban kfogástalanul és szuperül működik. Wifi lan stb. minden ahogyan kell. El kellet vinnem viszont egy másik helyre egy hibás eszköz cseréje miatt üzembehelyezve azt tapasztaltam, hogy LAN működik 4-5 gép rajta lóg adatok mennek jönnek skype működik stb. De nem lehet kapcsolódni rá semmilyen szinten wifi-re látja a hálózatot rámászik és utánna azt írja ki tartományon kívül és lecsatlakozik. Megteszi ezt különböző SSID-vel nyitott és zárt hálózatban WPA WPA2 -el TKPI AES kódolással és anélkül. A vicc benne az, hogy hazahozva semmit sem állítva rajt meg simán működik semmi gondja. Nem állítok rajta semmit. Illetve annyit ha ez segít a hiba felderítésén, hogy ahova kihelyeztem az egy társasház és vlahonnan a falból jön a net fix ip és DNS-el. Nekem meg ugye egyszerű UPC DHCP. Remélem tudtok segíteni mert én mattot kaptam be kéne állítanom okostelefonra is de így nem tudom mert nem kapcsolódik wifire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest