- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabar
senior tag
válasz
vargalex #35274 üzenetére
Köszönöm a választ. Ezek szerint akárhány DLNA-s készülékem is van fent a hálózaton, azt a router nem érzékeli, mivel nem megy rajta keresztül. Akkor félreértelmeztem a Current UPnP settings-eknek a listáját a gyári firmware-ben Vargalex félében sem.
Köszi mégegyszer. -
kabar
senior tag
Sziasztok!
Nekem annyi kérdésem lenne, hogy ha a hálózatban (1043ND router esetén) akár a vargalex-es akár a gyári eredeti firmware-rel nem látja a hálózatban levő DLNA-s eszközöket, mmég akkor sem, ha azok éppen videót streamelnek. Valamit nagyon elnézhettem, vagy nem tudom mi lehet a gond vele. Ha valakinek ötlete van, ne tartsa magában. -
kabar
senior tag
Azt el is felejtettem mondani, hogy a legújabb Vargalex firmware fut egy 1043ND-s routeren és azon nem látszanak az egyébként működő DLNA-s elemek. Samsung TV beépített mediplayerrel, és agy DS211+ NAS.
-
kabar
senior tag
Egy újabb kérdésem lenne az itt jelenlevőkhöz. Nálam a hálózaton több DLNA-s eszköz is össze van kapcsolva. És a kérdés az, hogy a kapcsolódásukat a router nem érzékeli, azaz tökéletes futás (filmnézés) közben sem lehet a DLNA menüpontban az aktuálisan kapcsolódó eszközök között fellelni. Van erre valamilyen magyarázat?
Köszi -
kabar
senior tag
válasz
Intruder2k5 #34071 üzenetére
Akkor azt mondod, lehet, ha az újra frissítek már menni fog a wan port is? Met akkor nem nyomom vissza a gyárit, kockáztatva a működőképességét!!
-
kabar
senior tag
válasz
Intruder2k5 #34067 üzenetére
A vargalex féle:
openwrt-ar71xx-generic-tl-wr1043nd-v1-squashfs-factory_vargalex_v1.02.1_ReBuilded.bin
A gyári meg a wr1043nv1_en_3_13_12_up_boot(120405).bin volt.
Látom nem ez a legújabb, de nagyon megijesztett ez a kezelőfelület. Azt hittem, nagyjából értem, hogyan kell egy router konfigurálni, de ez betett nekem nagyon.
Köszi -
kabar
senior tag
Sziasztok!Minimális számítógépes ismereteim birtokában lefrissítettem a 1043ND routeremet Vargalex féle firmwarre a gyáriról, és bár az látszólag hiba nélkül felment, de képtelen feljelentkezni a netre. A netem DHCP-s, és kábelmodemen jön be. Nekem egy kicsit meghaladja a képességeimet ez a firmware (kicsit szofisztikáltabb, mint amire számítottam), már egy picit visszavágyom a gyári eredetit. A kérdésem az lenne, hogy van-e valami primitív dolog, amit rendszeresen elnézek, hogy nem csatlakozik fel a netre, és azt hogyan tudnám orvosolni, vagy létezik-e megoldás, hogy a gyári eredetit visszanyerjem. Annyit láttam, hogy ez utóbbi sem egyszerű, mivel vagdosni kell a file-ból, és valakinek ez nemvárt meglepetéseket okozott a routerének működésében. Vagy van-e valakinek olyan már eleve megvágott gyári firmje, amit megosztana velem. Szóval első közelítésben olyat keresek, akinek a DHCP-s netje van. Egyelőre ennek olyan, mintha rá sem lenne dugva a WAN kábel. Sem a WAN LED, sem a switchen a LED nem gyullad ki. Kábelt ellenőriztem, másik routerrel felmegy, nem értem mi lehet.
Köszi
Kabar
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GTX 1060 SC ACX 2.0 3GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- EVGA GTX 1060 SSC ACX 3.0 6GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Gigabyte RTX 2070 8GB / Beszámítás OK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest