- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
válasz
CheGhost #68954 üzenetére
Nyilvan kiprobaltam a "szokasos jelolteket"
Sot meg a tplinklogin.net-t is, de semmi.
"A másik router által osztott ip-n próbálkoztál?"
Igen, erre utaltam ezzel: "de igy sem lehet elerni""Lehet, hogy a két router ip-címe ilyenkor ütközik"
Nem, mert ilyenkor "klienskent" mukodik es ad neki normalis dhcp-vel kiosztott ip-t. Illetve, mint mondtam alapbol sem elerheto gepre kotve. Meg mielott megkerdezned ket geppel es masik ket wifi eszkozzel teszteltem."Ha wifi-n vagy kábelen csatlakozva a szg.en milyen átjárót ír ki?"
Valami szokasos "169"-s ip-t ad, de azon sem lehet elerni.Meg annyi informacio van, hogy wifi-n bar kapcsolodik, de ip-t nem ad dhcp-n. Viszont az atjaro megint valami "egzotikus" (nem irtam fel), de ezen sem lehet elerni.
Szumma szummarum latszolag nincs gond vele: bootol, a ledek villognak es nem jeleznek hibat, wifire lehet kapcsolodni (ssid), wps mukodik (pin-nel es push-sal is). A masik routerre kotve azonositja magat, szoval elvileg az sw is rendben van. A 4+1 port mindegyiken erzekelik az eszkozok. Es megsem lehet elerni weben.
Ugy latszik mar csak a reset maradt...
-
Z10N
veterán
Hello!
Adott egy v2 router gyari fw-vel, amire openwrt-t akarnek rakni. Lan-on es wifi-n csatlakozva nem oszt ki ip-t es elerni sem lehet a default 192.168.0.1-n. Winscp-vel probaltam ssh-n elerni, de szinten semmi. A manual es a ledek allapota szerint hibatlanul mukodik, de megsem lehet elerni. Masik routerre rakotve wan-n keresztul felismeri, de igy sem lehet elerni, viszont a ping-re reagal. Nmap nem tert vissza nyiott port-tal, amin be lehetne jutni. Meg nem reseteltem, mert a beallitasokat elotte le akarnam menteni, mielott openwrt-t raknek. A 4+1 portot teszteltem es mindegyiken ezt csinalja. Szetszedve nem latok rajta elfustolve semmit. WPS mukodik.
Tipp, hogy mi lehet a baja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest