- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Intruder2k5 #34656 üzenetére
igen, meg anélkül is.. holnap megy vissza gariba, már ha beveszik
-
válasz
Kicsirics77 #34653 üzenetére
nincs mobilnet rádguva, ha nem telefon.. de telnet, ssh kilőve, és a több mint 30 secig nyomni a resetet se működik
-
válasz
Kicsirics77 #34651 üzenetére
putty-val próbáltam elérni de sehogy sem sikerült, nem igazán van ötletem és sajnos mobilnetről sok mindent nem is nagyon tudok tenni, mivel csak 100 megám van és nagyon nem tudok böngészni normálisan
-
üdv. egy olyan gondom van, hogy meghalt a routerem
2 hónapja vásároltam, kb 2 hete feltettem az OpenWRT-t rá amivel működött is nagyon szépen.. mostanáig.eldobta a netet, LuCi-ból toltam egy egy router restart-ot és nem indult újra.
a jelenség:
a power led folyamatosan világít, lan portok illetve a wan port egy pillanatra felvillan és utána el is tünik, de a power led folyamatosan világít..próbáltam a 8 sec-es resetet ami benne volt a manuálban, de sajnos semmi, és a router-t sehonnan nem tudom elérni semmilyen címen
valami ötlet?
-
Üdv.
Feltettem a v1.1.5 verziót, szuper jól is működik meg minden, de egy olyan gondom van, hogy nem WiFire szeretnék MAC filter tenni hanem, hanem a LAN portra... vagyis azt szeretném elérni, hogy ténylegesen csak az tudjon netezni az én routeremen (átjárómon) keresztül, akinek a MAC címe szerepel a router táblájában.
Itt a házak között elég nagy hálózat kivan építve mind kábel mind wifin, és jó lenne ha kábelesek is lehet szűrniRemélem van megoldás a problémámra!
Előre is köszönöm!
Üdv. mZ
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest