Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz
gyula1988
üzenetére
Vagy szimplán a zte az egy 10/100-as eszköz a 94 mbps az a 10/100-as határa... Hagyd ki a tplinket és nézd meg csak a zte-vel azzal mennyit megy, ha azzal is csak 100-at hívd fel a digit cseréljék gigabitesre, ilyen akkor lehet, ha régebben csináltad a szerződést valami kisebb csomagban és utána emeltek/tél a sebességen, de az eszköz maradt...
-
Balázs1986
őstag
válasz
gyula1988
üzenetére
Ha Openwrt lenne rajta akkor azt hiszem meg lehetne variálni a portokat, kinevezhetnéd ezt is LAN portnak pl. és akkor úgy.
Gyári fw alatt fene tudja. Tipp: fix IP a WAN porton, pl. 192.168.2.1. 255.255.255.252. PC a WAN másik végére, 192.168.2.2 255.255.255.252. LAN-ban maradhat az eddigi 0.0 vagy 1.0 ami volt. FTP szervert csinálni a WAN oldalon, a LAN oldalon meg tölteni róla több eszközzel egyszerre valami nagy fájlt (lehet, hogy az FTP oldalon jól jönne egy SSD, nehogy az olvasási sebesség legyen a gyenge pont.)
De ez már annyira túlbonyolított, hogy inkább offba is tettem.
Biztos van egyszerűbb módja, pl. iperf, de ezt még nem használtam. -
Balázs1986
őstag
válasz
gyula1988
üzenetére
Lassan kifogyok az ötletekből. Esetleg próbálj meg mégis másik kábelt, hátha a cat6-tal van baja valamelyiknek (kétlem, de ki tudja már).
Vagy manuálisan állítsd a hálózati kártyát 1Gbps fullduplex módba, lehet a 1043-mal összekötve jól érzi magát valami gyenbébb módban (Win alatt Eszközkezelő\Hálózati kártyák\a kártyád\Speciális\Sebesség, vagy ilyesmi, angol van most nálam, nem tudom megnézni a magyart).(szerk.: most olvastam vissza, hogy két gép között megvan a gigabit, gondolom a router-en keresztül, akkor ez a rész lehet nem segít) -
Balázs1986
őstag
válasz
gyula1988
üzenetére
Meglestem a ZTE-t, vagyis próbáltam, de túl sok találat nincs rá. De ha jól láttam, akkor ez egy optikai konverter (így már értem, miért nem hagyható ki
). Elvileg beállítható a webes felületén a PPPoE kapcsolódás, így nem a 1043 végezné, ill. routing és DHCP is van. Lényegében minden adott lenne, hogy a 1043 switch módban futhasson. A kérdés az, hogy eléred-e az admin felületét. De elég jó esély van rá, hogy valahol itt lesz a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
). Elvileg beállítható a webes felületén a PPPoE kapcsolódás, így nem a 1043 végezné, ill. routing és DHCP is van. Lényegében minden adott lenne, hogy a 1043 switch módban futhasson. A kérdés az, hogy eléred-e az admin felületét. De elég jó esély van rá, hogy
vargalex