- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
gr8tjoey
aktív tag
válasz
layerke #58837 üzenetére
1. V1 1043nd-n újabban az tapasztalható, hogy belső hálózat működik, de netre nem bír felcsatlakozni. Számítógépen korlátozott kapcsolatként jelenik meg ez a probléma. Lehet a tápelöregedés okán vagy esetleg a sok hálózati eszköz miatt érdemesebb feljebb váltani erről a routerről valami újabbra?
Ezzel a hibával küzdöttem én is, majd feltettem suste buildjét, ami megoldotta az aut kapcsolódás problémáját, viszont nem láttam a vargalex alatt formázott HDD-m tartalmát. Ezért 10 perc után - mivel nem értek hozzá - visszaraktam egy 1.1-es vargalexet, újra beállítgattam mindent, és most nagyjából működik. Még előfordul, hogy 1-1x nem csatlakozik vissza ha napközben szakad a net, de hajnal 4-re van időzítve egy reboot-om, és ott 99%-ban felcsatlakozik, így ha el is utazok 24 óránként van esélyem elérni a cuccaimat
A kérdésem az, hogy mit kell tenni suste buildjében ahhoz, hogy lássam a HDD-m tartalmát?
Elég macerás - és főleg lassú - lenne lemásolni mindent újraformázni az új fw alatt, majd vissza.EIK
-
layerke
aktív tag
válasz
layerke #52354 üzenetére
Szia!
Sikerült megoldani, indításkor amíg be nem bootolt gyorsan tpl beírása, aztán a szokásos eljárás soros porton meghozta gyümölcsét, jelenleg megy rajta minden, ami nekem kell. Köszönöm a segítséged és persze Intruder2k5 segítségét is.
Üdv
-
vargalex
Topikgazda
válasz
layerke #52351 üzenetére
Szia!
A "kalamolni" szót nem ismerem, de nem tudok róla, hogy lenne webes felület nélküli DD-Wrt.
Viszont mindenképpen azt kell elérned, hogy legyen legalább SSH, ugyanis nélküle az SCP felejtős. Ha csak telnet van, akkor LAN oldalon üzemelj be egy ftp szervert és onnan wget-el szedd le a routerre azt a firmware-t, amit fel szeretnél tenni. Utána már mehet az mtd. -
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest