- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Malachi #8181 üzenetére
"Köztudott", hogy a gyári firmware egy rakás...! Ha nincsenek különleges kívánságaid, mint pl. torrentezés a routeren, akkor én a DD-WRT-t javaslom neked. Igaz, hogy utólagosan nehezebb rátelepíteni programokat, de ha ilyen igényeid nincsenek, akkor ez lenne a legjobb választás. Jól is néz ki, rengeteg beállítási lehetőséggel, és stabilabb, valamint gyorsabb is mint a gyári. Gondolom már ismered látásból, de ha mégsem, akkor ITT megnézheted. Ha tetszik, akkor pedig EZT fel is töltheted rá. És ezt nem mondanám hegesztett fw-nek sem...
-
válasz
Malachi #8179 üzenetére
Van egy olyan, hogy DHCP Lease Time. Ez az az időtartam, amennyire a laptop-od megkapja a kérdéses IP címet a routertől. Ez lehet 1 óra, lehet 24 óra, de akár 1 hét is, és amíg ez le nem jár, addig szerintem látszódik a gép a DHCP kliens listában. Szerintem...
Nálam legalábbis ASUS + Tomato pároson így van! Illetve mellette mutatja, hogy mikor fog lejárni a bérlet...
-
Malachi
veterán
válasz
Malachi #8159 üzenetére
semmi javulás és kezdem elveszteni a fonalat.
az a baj, hogy nagyon amatőr vagyok ehhez, eddig általában csak bekapcsoltam és ment.
szóval egyik percről a másikra meghülyült a wifi és egyszerűen bármit csinálok - reset, új fw, új beállítások, újratelepítés - nem kapcsolódik, vagy csak percekre.
a jelerősség kiváló, a titkosítás stimmel, a router néha látja is a gépet, pedig az azt írja nincs kapcsolat, meg találtam egy szabad wifit, arra simán csatlakozik. csak az itthonira nem. a laptop látja a hálózatot, felismeri, de nem kapcsolódik, vagy ha mégis, le is dobja hamarosan.
olvastam itt ezt az inSSider programot, feltettem és a közelben van vagy 15 más hálózat, de viszonylag gyenge jelerősséggel. a legerősebb -80 dB. a channel és a width AUTO-ra van állítva és azt látom, hogy 1 és 3, 1 és 7 között váltakozik, az erőssége -27 dB.
miközben ezt írtam, automatikusan csatlakozott és 10 perce megy, de nagyon lassú. nem értem.
és le is dobta megint. garancia lesz? vagy én rontok el valamit? ja igen, kábelen repeszt, hibátlan, tökéletesen működik. csak a wifi nem megy.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Malachi #8154 üzenetére
Talán egy újabb restart?
Ha meg nem segít, akkor gondolom, a router webes config felületén el lehet menteni a beállításokat. Tedd meg, majd flasheld még egyszer ezt a firmware-t és tedd vissza a backup-ot.
Illetve legelőször nézd meg a beállításokban, hogy a DHCP-t nem kapcsoltad-e ki véletlenül, vagy valamitől nem kapcsolt-e ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged