- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rengete #44112 üzenetére
Akkor ez most már az AC66U?
Ha kérdés van, ITT az N66U topik, ott vannak az AC66U-sok is! Ha esetleg Tomato-znál, akkor ITT lehet érdeklődni!
Egyébként a héten jött ki hozzá új gyári firmware, azt is érdemes feltenni!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
pivi.l
tag
válasz
Rengete #44080 üzenetére
Esetleg lehet hogy itt tudsz venni vasárnap, ha szerencséd van: Best byte Allee
-
válasz
Rengete #44080 üzenetére
Vasárnap szerintem se Székesfehérváron se Budapesten nem fogsz tudni venni.
De ha ma megrendeled, talán holnap már át is veheted a székesfehérvári Aqua-ban. Budapesten pedig pl.: hardverker-ben tudsz hétfőn azonnal venni.Asus modellek közül én csak a RT-N66U és a RT-AC66U modelleket tudom ajánlani, de ezek valóban ~40 körül vannak. Szerk.: Valamint a RT-N56U és a RT-N65U modellek is bőven megfelelnek, ha nem zavar a belső WiFi antenna.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Rengete #44077 üzenetére
Szia!
Az első tűzfallal kapcsolatos oldal az állapot alatt található. Az csak információ.
Ahogy korábban írtam, IP-t a Hálózat - DHCP és DNS oldalon a Statikus bérletek alatt tudsz.
Sebesség növeléséhez megpróbalhatod ezt, a kollégának ez lett belőle.Egyébként TL-WDR3600, vagy TL-WDR4300 ajánlott ilyen sebességhez.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Rengete #44074 üzenetére
Szia!
Sokan kérték, hogy magyar nyelvű legyen a firmware, úgy látszik, hogy ez nem mindenkinek jó.
Neked a Hálózat - Tűzfal - Port továbbítás oldal kell. Dyndns -t is megtalálod benne szintén a Hálózat alatt.
Statikus IP-t is tudsz beállítani a DHCP és DNS oldalon.
Olyat még nem hallottam, hogy a router "kilőtte" volna a modemet, többen használják ebben a felállásban. Továbbra is azt mondom, hogy más gond lesz. A log - ban nem látszik semmi? -
vargalex
Topikgazda
válasz
Rengete #44072 üzenetére
Szia!
Nekem mindig fura, ha valaki nem találja a port forwardot. Általában ilyenkor az szokott lenni, hogy forgalmi szabályt vesznek fel, pedig a mellette lévő fülön egyértelműen oda van írva, hogy port továbbítás. Illetve még az a másik hiba, hogy megadnak forrás IP-t, vagy MAC címet. Pedig egyértelmű, hogy ilyenkor nem tudható, hogy honnan érkezik a kérés (hacsak nem direkt akarod így).
Ha a NET-ed csak a modem újrainditásával jön vissza, akkor szinte biztos, hogy nem router gond. Ezt cáfolandó írod a beltériket. Azok a routeren keresztül csatlakoznak?Visszarakható gyári firmware - hoz keress rá itt a vágott szóra (most csak mobilról vagyok, így inkább nem linkelek).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- BestBuy topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Háztartási gépek
- Gmail
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Siguro AC-C140W Cool 9 Mobil klíma, mobilklíma + ajándék
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest