- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
appel
őstag
válasz
barbaron99 #22324 üzenetére
Ha ssh-n újraindítod a tűzfalat (/etc/init.d/firewall restart), akkor nem írja, hogy bad argument?
Szerintem rossz formában adtad meg a firewall.user-ben a szabályt...inkább így lesz az jó
iptables -t nat -A prerouting_wan -p udp --dport 1194 -j ACCEPT
iptables -A input_wan -p udp --dport 1194 -j ACCEPT -
vargalex
Topikgazda
válasz
barbaron99 #22043 üzenetére
Hi!
Default config szerint az "Allow remote hosts to connect to local SSH forwarded ports" nincs bejelölve, bár elvileg nem lehetne köze hozzá.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
barbaron99 #22038 üzenetére
Hi!
dropbear-t újraindítottad? Második gépen WiFi-ről próbálkozol? Ha igen, a WiFi bind-elve van a LAN-hoz?
-
vargalex
Topikgazda
válasz
barbaron99 #22032 üzenetére
Hi4
Miért van fut 2 példány a 22-es porton?
-
appel
őstag
válasz
barbaron99 #21987 üzenetére
services menüpont akkor jön elő, ha telepítesz is olyan szolgáltatást, aminek van luci felülete (pl dyndns-scripts és hozzá a luci-app-ddns, akkor előbukkan majd a services és lesz egy ddns fül is alatta)
-
appel
őstag
válasz
barbaron99 #21986 üzenetére
most hirtelen fejből nem tudom, de gondolom /etc v. /etc/config közül valamelyik...
a 172.16.1.1 - a router vpn alatti lan ip-je, jó az így, bár átírhatod bármilyen A,B,C IP címosztályra átírhatod, csak akkor a a többi helyen is azt használd majd...
a 172.16.1.2 pedig valóban az, amit a kliens kap csatlakozáskor...
dhcp szerver emiatt nem is kell.. -
appel
őstag
válasz
barbaron99 #21981 üzenetére
igen azt
webes felület is van, de a pptp szerver konfigurálásához már be kell jelentkezned ssh-n, és könnyebb is ott matatni...
a következő módon tudsz csomagot felrakni: opkg install csomagneve
neked a pptp-hez ez kell:
opkg install pptpdés hogy automatikusan elinduljon ezt kell beírni:
/etc/init.d/pptpd enable
/etc/init.d/pptpd startkis segítség a konfiguráláshoz: link
én a szerkesztéshez nem szeretem a vi-t, ezért nano-t használok (opkg install nano, utána használata: nano elérési út és fájlnév)
magát a pptp szervert bekonfigolni szerintem 5 perc, user accountokat létrehozni szintén, tűzfal szintén, szóval negyed óra
sok sikert... -
appel
őstag
válasz
barbaron99 #21968 üzenetére
Ha nem akarod minden felesleges cuccal teli firmware-rel megpakolni a routert, akkor pont az openwrt lesz neked való. Alap 10.03.1 és egy vpn szerver...mit akarsz openvpn, pptp, l2tp? mindegyik megoldható és csak azt rakod fel, amelyik kell...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest