- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka16
őstag
az openwrt egy másik "opreciós rendszer" a routerre. ez elméletben garanciavesztéssel jár, gyakorlatilag pedig nem, legalábbis nem jelezték még, hogy visszadobták volna a módosított firmware miatt.
openwrt-vel nagyon jó dolgokra megtaníthatod a routert. pl: fájlmegosztás, torrent kliens, ftp szerver, printer szerver és szinte végtelen sok minden...
Egy kis olvasnivaló:[link]
és ezen topik első hozzászólásában találhatsz még.
viszont ha nem szereted annyira a linuxrendszereket akkor a DDWRT a te barátod. amiket fentebb leírtam, azokat alapból tudja (kivéve a torrent). mind az openwrt mind a ddwrt rendelkezik grafikus kezelőfelülettel, tehát csomagokat feltenni elég egyszer (openwrt esetén) és utána csak használni. leírás nagyon részletesen kitér mindenre.
további kérdéseiddel keress nyugodtan engem vagy bárkit itt a topikban -
-
adamka16
őstag
itt szinte mindenkinek ilyen routere van
valamit kell varázsolni a jelszavakkal azt tudom. és IP cím alapján kell rá belépni. mellesleg, megosztani megosztod... de túl sok haszna nem lesz 2-3 mb/s írás/olvasásnál többet nemhinném hogy fog tudni. ajánlom egy openwrt telepítését a routeredre majd arra egy samba megosztás és se jelszóra se semmire nem lesz gondod és legalább 10-12 mb/s-el tudsz majd rá és róla, írni/olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest