- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pufokaboka
tag
-
Beri
addikt
Van alapból usb support (nyomtató is) FAT, ext2/3-mal, proftpd, meg még sok egyéb: [link]
A 14144-es build (amit a kereső listáz) nálam hibátlanul működött, ugyanúgy, ahogy az új 14289 is. QoS, FTP, https webui... Terheléses tesztről tettem már fel screenshotot, Brogyi 158Mbit throughputot mért: [link]. -
Pufokaboka
tag
Igen, nálam pont ezek vannak fent. Igazából csak a kmod-usb-printer-t és a p910nd-t kell telepítened, meg persze a választott webfelületet. Nálam most ugyan web nincs (helyette van 1,8MB hely) csak külső tárolón, de a printert megosztást úgy csináltam meg, hogy akkor is menjen, ha valamiért a külső tároló elromlik, a nyomtatás ugyanis elég fontos
. A linklet firmware egyébként már tartalmaz SAMBA-t is, tehát a megosztáshoz is pont elég ennyi hely, memória pedig bőven, még pár 100kb/s torrent is belefér szerintem ebbe a 32 MB-os keretbe.
QOS-sel nekem nem volt szerencsém, de olyan sokat nem is játszottam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest