Hirdetés
- Magisk
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
CheGhost
aktív tag
válasz
qqcqqc
üzenetére
(#65303) qqcqqc
Kezel az többet is. Nekem is kettő-kettő van mindkét routeren, egy-egy noip.com és egy-egy ipdns.hu. A problémám az volt, hogy nem lehetett custom-ként beadni az ipdns frissítési linkjét.
De ezt a részt a leírásomban nem fejtettem ki eléggé. Illetve a leírás egyik célja az volt, hogy meg lehet ezt csinálni, és nem is túl bonyolult.(#65304) Headless
Nem olvasgattam az utolsó jó pár ezer hsz-t, így ezek szerint elsiklottam ezen fejlesztés felett.
A napokban megnéztem, hogy van-e új verzió, de még mindig azt láttam csak, ami nekem is fent volt. Meg igazából láttam azt a sok fájlt is, de nem tudtam, hogy mire valóak, de most már kezdem kapiskálni.
Egy pár napon belül megpróbálom megnézni, hogy ez a felület működik-e nálam.
Az openvpn server-re először routerrel próbáltam csatlakozni. A telefon lenne a következő lépés, de azt a többszöri nat-olás miatt problémás lehet.
A kulcsokat és a dh-t a 1043-mal készítettem. Egy hibás kulcs másolás után másodjára azt jelezte vissza, hogy működik rendesen. Bármit is jelentsen ez.
(#65305) suste
Az ellenőrzés interfészen volt, webest még próbaként sem állítottam be soha.
Az utolsó 25 frissítés [link]
Az első (időben) 108-askor frissítettem gargoyle-ra, azt és az ...1.1-et kézzel állítottam, hogy a ellenőrizni tudjam, működik-e, a többit automatikusan történt.
A jan.7-ei 217-esek érdekesek. Akkor jan.2 és jan.7 között üzemelt egy huzamban az router.Nem jártam pontosan utána, de elsőnek interfésznek tűnik a gargoyle alatt is (emlékezetből: mintha "internet" lenne beírva, ezt én "wan"-nak értelmeztem, annál is inkább, mert link nem volt mellette).
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Magisk
- Okos Otthon / Smart Home
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Revolut
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

vargalex