Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CheGhost

aktív tag

válasz qqcqqc #65303 üzenetére

(#65303) qqcqqc
    Kezel az többet is. Nekem is kettő-kettő van mindkét routeren, egy-egy noip.com és egy-egy ipdns.hu. A problémám az volt, hogy nem lehetett custom-ként beadni az ipdns frissítési linkjét.
    De ezt a részt a leírásomban nem fejtettem ki eléggé. Illetve a leírás egyik célja az volt, hogy meg lehet ezt csinálni, és nem is túl bonyolult.

(#65304) Headless
    Nem olvasgattam az utolsó jó pár ezer hsz-t, így ezek szerint elsiklottam ezen fejlesztés felett. :D
    A napokban megnéztem, hogy van-e új verzió, de még mindig azt láttam csak, ami nekem is fent volt. Meg igazából láttam azt a sok fájlt is, de nem tudtam, hogy mire valóak, de most már kezdem kapiskálni. :DDD

Egy pár napon belül megpróbálom megnézni, hogy ez a felület működik-e nálam.

Az openvpn server-re először routerrel próbáltam csatlakozni. A telefon lenne a következő lépés, de azt a többszöri nat-olás miatt problémás lehet.
    A kulcsokat és a dh-t a 1043-mal készítettem. Egy hibás kulcs másolás után másodjára azt jelezte vissza, hogy működik rendesen. Bármit is jelentsen ez. :D

(#65305) suste
    Az ellenőrzés interfészen volt, webest még próbaként sem állítottam be soha.
    Az utolsó 25 frissítés [link]
    Az első (időben) 108-askor frissítettem gargoyle-ra, azt és az ...1.1-et kézzel állítottam, hogy a ellenőrizni tudjam, működik-e, a többit automatikusan történt.

A jan.7-ei 217-esek érdekesek. Akkor jan.2 és jan.7 között üzemelt egy huzamban az router.

Nem jártam pontosan utána, de elsőnek interfésznek tűnik a gargoyle alatt is (emlékezetből: mintha "internet" lenne beírva, ezt én "wan"-nak értelmeztem, annál is inkább, mert link nem volt mellette).

Új hozzászólás Aktív témák