Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hi!
Nem XP alatt gondoltam, hanem OpenWrt-ben. Közben megnéztem, a LuCi engedi beállítani, de hogy az OpenWrt mit kezd vele, azt nem tudom.
-
appel
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
akkor addig le kell tiltani a nem használt adaptert...vagy ki kell logikázni, hogy megoldható-e az, hogy az egyik kártyának fix-en 192.168.1.100-at kell adni OS-ben, a másik meg kapcsolódáskor a routertől kapná statikus dhcp-vel. Bár gondolom ilyenkor sem árt előtte letiltani a másik hálózati adaptert az ip ütközés elkerülése miatt..
..vagy valami ilyesmi...
még gondolkodtam azon is, hogy keresni kellene egy IP changer típusú progit, amivel automatikus műveleteket lehet hozzárendelni különböző hálózatokhoz való kapcsolódáskor. Pl. ilyen a Lenovonak az Access connection, vagy ilyesmi az ASUS net4switch is.
Biztos van rá egyéb free megoldás, amivel pl. ha csatlakozol az xy ssid hálózathoz, akkor le tud futtatni mondjuk egy netsh parancsot (netsh interface ip set address "Helyi kapcsolat" dhcp vagy netsh interface set interface "Helyi kapcsolat" DISABLE) a vezeték nélküli adapternek pedig beállítja a kívánt ip-t. És persze ezt fordított irányra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- League of Legends
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 Gb
- Iphone 12 64Gb , Foxpost az árban, független, felújított
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 októberig Alza garis számlás kézi konzol handheld PC gaming gamer
- Lenovo Y520 I5 7300HQ GTX 1050 TI 16gb ram 256/1Tb
- XPS 9320 27% 13.4" 3.5K OLED érintő i7-1260P 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vargalex