- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
ilovedigweed #57038 üzenetére
nemrég kezdtem el mókolni a BananaPi -vel, és egy ilyennel már jóval komolyabb sebességeket lehet elérni
ráadásul elég sokféle oprendszerrel lehet kisérletezgetni, és így sokmindenre lehet használni (igaz elég melós ha mindent akar az ember)
erre is van openwrt, az enyémben szintén benne van minden ami kellhet a letöltés/mogosztáshoz
állati keveset fogyaszt, és kicsi helyen elfér
ha van egy normális routere az embernek, akkor ez jobban megéri mellé (nekem 54 dollár volt a PI+doboz+táp+sata kábel)amit olvastál, az elég régi, és ma már sokkal kevesebbet kell utólag állítgatni az egyedi buildeket
olvasgass kicsit az én blogomban is...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged