- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
Sziasztok!
Szerettem volna használni Canon LBP6020-as nyomtatómat routerre dugva a p910nd nyomtató szerver segítségével. Minden thelyesen beállítottam, ha megpróbálok ráküldeni egy doksit, akkor nincs hiba, a gépről tuti el van küldve, de a nyomtatóig nem jut el.
Router rendszernaplójában nincs semmi utalás erről.
Ötlet mit ronthattam el?
-
HoaryFox
őstag
No, én is csatlakoztam az OpenWRT használók sorába, de a fenéért se sikerül beállítani a távoli asztal elérést Internetről
LAN-on tökéletesen megy, nyitottam a 3389-es portot a Luci - Hálózat - Tűzfal - Port továbbítás menüpontban, de még mindig zárva a port.
Mit csinálok rosszul?
-
HoaryFox
őstag
Sziasztok!
A problémám a következő a routerrel (gyári legfrissebb FW):
iPhone 5s-en baromi lassan működik az App Store és a Spotify letöltés DE csak akkor, ha a LAN-ra dugott asztali számítógép be van kapcsolva. Ha reggel töltök le, amikor nincs senki a routeren, csak WLAN-on a laptopom és a telefon, semmi gond, tök jól lejön minden. HA átmegyek másik wifire, szintén jó.
Lehet összefüggés a kettő között? Reset, beállítások átnézése (Bandwidth Control kikapcsolva) megvolt.
Nem vagyok elzárkózva esetleg egy mod FW feltelepítésétől sem (régebben csináltam már ilyen WR740N-en)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Linux kezdőknek
- Steam Deck
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged