- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz
90Quiet #13131 üzenetére
Más a helyzet,mert megnéztem a githubot, ez egy python script. Így egy kicsit más a helyzet. Az install from source leírást kéne követned, csak a 2. Lépéshez nincsenek elemek c compiler pl. Még python 2.7 és pip telepítése még meg is csinálható, de az előbbiek nem igazán.
De azt hozzátenném, hogy én is azok közé tartozom, akik nem tudnak érdemben segíteni.
-
Headless
őstag
válasz
90Quiet #13129 üzenetére
Szia!
Szerintem aki érdemben tudna segíteni az olvassa mindkét topikot, gondolom nem véletlenül nem érkezett rá válasz.
Az biztos, hogy a forráskódot még csomagba kell forgatni , hogy használhasd a routeren, de ehhez kellenek makefile-ok meg maga a source írtad, hogy van githubon source, de azt egyik kérdésedben sem linkelted be, hanem csak egy bemutató oldalt.
Forgatáshoz kell egy környezet, legkézenfekvőbb talán az openwrt buildroot.
Ezután beleáshatod magad, a csomag készítésbe is.
Bár szerintem ez már bőven sok is, meg kevés is egyben, biztos utána kell járnod, esetleg openwrt forumon utána olvasni, kérdezni. És az is biztos, hogy a githubon lévő forráskód módosításokat igényel.
Én akkor néztem amikor te írtad, és openwrt fórumon találkoztam despotify próbálkozással (mpd beépülő), de ott sem volt siker, ezért sem írtam semmit.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán 96%-os Akksi
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3682, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest