- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple Watch
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
bujtika
újonc
válasz
Intruder2k5 #8105 üzenetére
Köszönöm, igen arra gondoltam, hogy közvetlenül átdugva lehessen elérni. Az eredeti elképzelés az volt, hogy lenne az usb vinyón egy ntfs partíció, amivel ha kevésbé hatékonyan is, de elbánik a router, a windows alatt pedig gond nélkül írható/olvasható. Ez teljesen beteg ötlet volt?
Másik kérdés, szépen felkonfiguráltam mindent: torrent, samba, ftp, wifi, stb. Van a 640-es vinyón 500 GB film/zene. Úgy láttam, hogy a korábban ajánlott vargalex particionáló/formázó ezt legyalulná első lépésként. Hogyan tudnék új partíciót létrehozni a meglévő mellé, a szabad területből? Gondolom az fdisk-nek ez azért nem megy....
Bujtika
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Lexus, Toyota topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- E-roller topik
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- További aktív témák...
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest