- Apple Watch
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
"még a gyenge beépített kis antennával rendelkező mobiltelefonokkal is tökéletes a kapcsolat a bő 60nm panelben mindenhol, két fal közbeiktatásával is 5 gigahertz alatt is, pedig az - mint korábban is írtam - érzékenyebb a távolságra és az akadályokra, mint a 2.4 gigahertz." - Ezt az ujabb (Poli27 vagy suste-féle) OpenWrt-vel próbáltad?
"mit jelent az, hogy szinte nem is megy az 5 gigahertz? mert ez így érdekesen hangzik.
kipróbáltad más/minden csatornán a szórást?"
- Csak egyetlen 5Ghz kliensem van , egy samu GT-P6210-es tab.
Ezt vitte az 5Ghz a Vargalex 1.1.7.-tel egy deodexelt rootolt angol rommal, de aztán felkerült a legújabb gyári orosz rom , hogy legyen rajta android 4.1.2 és akkortól nem ment rajta az 5Ghz kapcsolat. Azt hittem, hogy ez a ROM hibája, de tegnap , amikor kicseréltem az antennákat régi fajta 5dbi drótos-rugós belsejű antennára akkor egy rövid ideig volt 5Ghz Wifi már Poli27-féle 1.3.3-mal átmenetileg (tehát nem az android ROM hibája), de azóta sincs.Mikor eltűnt az 5Ghz wifi , akkor visszatekertem a gyári dual bandos antennát. Csak a magyar szabványnak megfelelő alsó 5 csatornán próbálgattam 40 Mhz sávszélességgel.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest