- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gomsadi#
tag
válasz
-=Valium=- #475 üzenetére
Ezt elmagyaraztam neki, de ebbe kenytelen lesz bele nyugodni! Ennyit benyel es kesz
Sikerult frankon konfiguralni, koszonom ismetelten -
gomsadi#
tag
válasz
-=Valium=- #473 üzenetére
Szeretném, ha 120 percenkét változna, nem nekem fontos, hanem az illetőnek... azt ne kérdezd miért, mert ő nem mondta, de én sejtem.
-
gomsadi#
tag
válasz
-=Valium=- #466 üzenetére
Itt a bibi, nem olvastam figyelmesen! Minden kész, működik, frankó, legközelebb már nem lesz gond. De azt, hogy tudom megtenni: 1 MAC címhez több IP... ne csak ez az egy IP legyen hozzá rendelve?!
-
gomsadi#
tag
válasz
-=Valium=- #468 üzenetére
Koszonok szepen minden segitseget, ez igy mar teljesen vilagos! Igy teljesen jol be fogom allitani, es a mac szurest mar terveztem, szoval a hetvegen meg csinalom.
Hogy igy elmelagyaraztad, nem is bonyolult, pedig keresgettem mar megoldast -
gomsadi#
tag
válasz
-=Valium=- #463 üzenetére
Igen, megy a teljes sávszél mindenhol, csak a korlátozott IP-n nem! Köszönöm, működik, tesztelve
Egy kérdésem van még... csak statikus IP-t képes így kezelni, vagy tartományt is megadhatok neki? -
gomsadi#
tag
válasz
-=Valium=- #459 üzenetére
Claude Leon:
Ez nem csak a WAN-ra korlatozza?Igen, ezt meg tudom csinalni. Es ez a WiFin adja ezt a sebesseget majd? Mert WiFin kapja az illeto, akinek a sebesseg korlatjaat kellene beallitani. Maskent: a bandwith control korlatozas csak erre a kiosztott MAC-IP-re fog korlatozni? Elnezest az ertetlenkedesert, de meg ilyet nem csinaltam!
-
gomsadi#
tag
válasz
-=Valium=- #459 üzenetére
Claude Leon:
Ez nem csak a WAN-ra korlatozza?Igen, ezt meg tudom csinalni. Es ez a WiFin adja ezt a sebesseget majd? Mert WiFin kapja az illeto, akinek a sebesseg korlatjaat kellene beallitani. Maskent: a bandwith control korlatozas csak erre a kiosztott MAC-IP-re fog korlatozni? Elnezest az ertetlenkedesert, de meg ilyet nem csinaltam!
-
-=Valium=-
aktív tag
válasz
-=Valium=- #452 üzenetére
????
Senki?
-
chros
őstag
válasz
-=Valium=- #441 üzenetére
Na, ezt probaltam leirni ...
-
chros
őstag
válasz
-=Valium=- #436 üzenetére
Elviekben siman web-es feluleten nem lehet visszatolteni?
Es nem az eredetit kell (azt hiszem), hanem valahol naluk van fent egy factory.bin a router-ekhez ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -45% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest