- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
slice14 #5735 üzenetére
Nem tudom, hogy egyéb előfizetéseiknél mi a helyzet, én csak a prepaid mobilnetjükről írtam.
De tök mindegy, mert ha rá vagy kényszerítve egy reconnectelésre, hogy használhasd, akkor sem tudsz folyamatosan tölteni. És ez volt itt a lényeg.
Kicsit olyan ez, mint mikor a szülők megregulázzák a gyereket, hogy márpedig este 10 után nem fogsz netezni és ki is húzzuk. Szülők helyére meg odaképzeled a trékomot.
-
cocka
veterán
válasz
slice14 #5733 üzenetére
Torrentezés alapból tiltva van, főleg hogy privát IP-t adnak, azon keresztül meg "élmény" torrentezni.
De ez a probléma torrenttől független. Tehát torrent nélkül is probléma. Azt pedig én nem nevezném teljes értékű internetszolgáltatásnak, amivel nem lehet mondjuk legalább 2-3 órán keresztül nonstop le- vagy feltölteni vagy játszani.
Lehet hogy ez egy netkávézóban vagy egy könyvtárban elfogadható, de otthonra nem. Úgyhogy nálam a Trékom kiesett a játékból a baromságaik miatt.
És vagy kétszer rendeltem meg az 1 napos korlátlan, mindkét alkalommal max. 1 óra után kioffolta. Na mondom így én is tudnék korlátlant adni, hogy lecsapom a forgalmat x idő elteltével. Úgy meg különösen bosszantó, hogy tegyük fel van 20 giga anyagod, amit fel szeretnél tölteni, de nincs ez mindig így vagy nem egyszerre gyűlik össze annyi anyag, hogy érdemes legyen egynapos korlátlanokat rendelni és akkor megrendeled ezt és állandóan megszakad a feltöltés. Ha a szerver megjegyzi a sessiont és mákod van, akkor folytathatod, ahol abbahagytad, ha nem, akkor kezdheted elölről. Az idő meg közben telik a 20 gigából meg semmi nem töltődött még fel szinte. A fix adatmennyiség még rosszabb, mert ott is megy ez a lekapcsoljuk a neted szindróma, csak ott még ráadásul bukod is a feltöltéskezdeményből eredő adatot.
A Telenor meg picsfüst 5 gigákkal szórakozik, de az legalább megy, ha mondjuk 4 gigát akarsz egyben feltölteni.
100 gigákat kéne adni ezrekért, nem ilyen hulladék semmit vagy megadjuk a használhatatlan korlátlant. Mégis mit gondolnak mi a túróra kellene valakinek 1 napos korlátlan? Tán mert használni akarja?
-
cocka
veterán
válasz
slice14 #5728 üzenetére
A Telekom mobilnet nem alkalmas folyamatos forgalomra. Egyszerűen egy idő után megszakad a kapcsolat és csak router újraindítással oldható meg. Használj Telenort, azzal valószínűleg nagyobb sikered lesz. Azt hiszem az is megszakítgat, de jóval ritkábban. Így tehát sokkal alkalmasabb nagy méretű fájlok feltöltésére vagy folyamatos játékra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest