- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pergabb
senior tag
saját jelszavam van, router belépési jelszava is meg lett változtatva, nehezen tudnának rámmászni
Manka76 sima ncore tapasztalat, utorrentet használok, 3.6-os verzió, 25mb/s volt a max amit eddig láttam, ami 200Mbps-nek felel meg. Mind ez kábelen..
ui.: Digi (sebességet mérek, akkor 942Mbps/328)
-
-
gjohnny
tag
Az új router-nek a tápját használom természetesen.
Viszont végeztem beállítás módosításokat, és azóta mintha normalizálódott volna a helyzet. A WPS-t, IPTV-t és UPnP-t kikapcsoltam, a Wifi Channel 13-ról átraktam 12-re. Vajon melyik okozhatta a problémát? A channel kiosztás biztos nem jó auto-n, akkor még csatlakozni sem lehetett wifi-n. Elég sok wifi van a társasházban. -
Dikri
aktív tag
Rájöttem a problémára!
Nem oszt IP címet az extender, viszont belenyúl a MAC adressbe.
Az első 3*2 tagot kicseréli a saját MAC adressére az utolsó 3*2, pedig marad a kártya eredeti címe.
Ezért aztán hiába állítottam a routeren a MAC adesshez IP címet, ha "változott" a a MAC adress.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged