- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
valakky
aktív tag
válasz
mastodon #6162 üzenetére
mondjuk amíg az lg tévé rajta lógott, sokszor nem érte el rajta keresztül a nas-t, viszont net ment a tévén. plusz léptetéskor durván laggolt, de azt még kábelen keresztül is csinálta, ha az ax50 volt előtte. fogalmam sincs, miért nem szerették egymást, de szerintem cserélj vmi asus-ra és/vagy intel mentesre.
ha nem tudtam volna megoldani máshogy a tévét, már rég röpült volna innen. de így is valszeg megszabadulok tőle. csak ki veszi meg ezt ezek után, pl. egy ax20 helyett? -
oszy
veterán
válasz
mastodon #5963 üzenetére
Nekem is automatán van, de nincs ilyen! vagyis egyszer volt, hogy a tv lecsatlakozott egy időre.
Beállítottam, hogy minden szombaton hajnalban induljon újra. Igaz még csak 2 hete használom.Ezeket a csatorna beállítást és sávszélességeket én is megnézem. Nekem is minden alapon van jelenleg. Itt is nagy a wifi szennyezés. Lakótelep!
-
válasz
mastodon #5952 üzenetére
Hm, az AX50 mégis melegszik, ha az alja hozzáér valamihez.
A másik, hol lehet állítani rajta az RTS Threshold-ot és a beacon interval-t? Állítólag a folyamatos WIFI eldobást megoldja. Másik tipp még az, hogy folyton vált a 2,4 és 5 csatorna között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged