- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
akkor teljesen felesleges az AC is meg a...
Nem felesleges. Azt kell elfogadnod (tetszik, nem tetszik ez van), hogy a környezet nagyon erősen befolyásolja a wifi működését. Nem véletlen, hogy wifi esetén a garantált sebesség: 0 Mbps!
Tudom, téged nem vigasztal, de a jelenlegi nem túl nagy lakásomban a negyedik routeremet használom, mindnél kifogástalan volt a wifi. Az utóbbi kettő AC jellel szórta be az egész lakást. -
suste
veterán
ezek a mai, elméletben nagysebességű wifik baromi érzékenyek mindenre
én is mindig ezt irogatom mindenkinek, hogy ami nálam jó az nála lehet hogy pont a lehető legroszabb
egy közeli áramforrás, kábelek, micro, pc, a szomszéd wifije, vagy bármi bezavarhat
sajnos az előző helyen volt óriási szerencséd, hogy minden ok volt -
Multibit
nagyúr
Igen, az 5 GHz-es rádiójel sokkal érzékenyebb. Nem csak a távolság jelent problémát, de az akadályokra is érzékenyebb (bútorok, falak). Akár egy kis kiszögellés is bezavarhat. Érdemes a router pozícióját változtatni, kismértékű elmozdítás is számít sokszor.
Az HP Envy 15 több féle WLAN adapterrel készült? Mert amit én találtam róla specifikációkat a neten, azokban mindenhol csak N szerepelt és nem AC. -
chros
őstag
Az OpenWRT a B terv, hátha van használható ötlet a gyárival is.
Gyarit egy percet sem hasznaltamOpenwrt-bol pedig eleg sok volt mar fent (BB-k es CC-k is). A mostanit es az elso suste firmwaret (talan a 2-es volt) kiveve mindegyikkel voltak gondjaim: vagy az 5GHz nem ment vagy eldobta a LAN interface-t egy ido utan
A mostani talan az elso, ami tenyleg jo (majd 2-3 honap reboot nelkuli hasznalat utan kiderul, jelenleg 13 napja megy gond nelkul): en a CC 15.05.1 r49087-bol forditottam egyet. Az 5GHz-et sem dobalja el. Ha ez igy is marad, akkor tobbet hozza nem nyulok!
Tehat, ha openwrt-re szanod magad, mindenkepp a friss CC 15.05.1-vel probalkozz majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest