- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
Koszi az infot!
(#842) suste: "pont te mondod, amikor tudod jól, hogy az asus mennyivel drágább???"
Egyebkent nem tudom pontosan, ezert kerdeztem a tipust.
(#846) farkas-j: "Majdnem 3db C5 ára"
OMG! Ez tenyleg huzos!
Biztosan nagyon unjatok mar, de "en ehelyett is egy regi laptopot uzemelnek be ..."Igerem, mar csak felevente fogom elmondani ezt (az uj olvasok kedveert)
-
chros
őstag
"átváltottam ASUS-ra."
Melyik tipusra pontosan? Milyen hardverrel rendelkezik? Kb mennyi volt?"Hát az USB sebesség az egekben a C5-höz képest. USB 2.0 25-28 MB, USB 3.0 45-50 MB."
"vannak erős asus-ok, de gondolom nem is annyiba volt, mint a c5"
En azert Manka76-al ertek egyet, a C5 sem olcso a TPLink sajat palettajan. Ez volt az egyik csucs eszkozuk majd 2 eve. Igazan belerekhattak volna 2 procit, 128M flash, 2x ekkora ram-ot, es USB3-at hardware-es supporttal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- Apple IPhone 14 PLUS PURPLE 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 96% AKKU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest