- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ilyen specifikációkkal érkezhet a 2025-ös ThinkPhone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
válasz rbalint88 #11504 üzenetére
venném én azzal is, csak most nem találok olyat ami jó
#11506 Gombinyó: azért nem fogom . Sarkosan fogalmaztam, de olyan autót nem fogok venni, amiben ennyire kétesélyes a motor megbízhatósága. Ugye az előző gazda mellett nem álltam ott, mondani meg leírni bármit lehet.
#11507 dj79: köszönöm, ez tényleg jó, de sajnos a hátsó hely arányaiban itt elég kicsi.
#11508 Cifu: akkor fogalmazzunk úgy, hogy a cikket elolvasva engem nem győzött meg ez a motor, de abban igazad van, hogy ha flottás volt, akkor kisebb a rizikó a kötelező csereperiódusok miatt.
Abszolút nem vagyok márka fetisiszta, néztem már mindet (Peugeot (mert ez van most ), Skoda, Honda, Mitsubishi), aztán a Toyota akadt be, most meg konkrétan a Verso.
De ide is írom, mert tényleg félreérthető voltam így jogos volt a megjegyzés. Tudom, hogy a használt az kompromisszummal jár, most is 2 használtan vett autónk van, mind a kettőt én tartom karban (persze szerelőn keresztül), de mind a kettő jó konstrukció motorikusan és akkor maradjon ez a verdikt, hogy ezt nekem egy nagyon fontos tényező.
#11512 VaZso: úgy legyen, de azért még alaposan utána nézek.
Btw, most néztem meg a cimborám 2011-es 1.6 manuál 6-es, 5 személyes Verso-ját,
és hát csaknem szerelmes lettem.
Bármennyi hely van benne (206 és Yaris után!!), praktikus.Már csak az 1.8-as motornak és a 3. üléssor szerelhetőségének (használaton kívüli helyfoglalásának) kell utánanéznem, mert a 3 kinézett ezeket tudja.
Aurea mediocritas
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest