- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
az csak nekem tunt fwl hogy az elmult 9 evben az ingatlanarak 2-3szorosara dragultak, a belepo autok is 2-3szorosara ahogyan a telefonok is? Persze a berek 9 ev alatt nem lettek 3szor nagyobbak sztem. De ha lettek is volna az elelmiszer, szamlak, utazas es minden mas is ennyivel lett tobb....Sztem ekkora inflacio az elmult 90 evben nem volt mint most 2014 ota ...
-
mhydas99
senior tag
Nem az Apple vedelmeben mondom, de oszinten kozepkategorias androidokban sincs 3.2es usb a legtobb esetben. Wifi 6e sem. Csak a felsokategoriakban. Apple csak ugyanezt csinalja mivel nekik nincs "kozepkategorias" telefonjuk igy a belepo iphoneokat tekinti annak. A pro es max pedig a felsokategoria.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest