- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexwo
őstag
válasz
janeszgol #37 üzenetére
Nyilván kapsz jobbat feláron tőlük, de mint fentebb írtam [link], Nagyon kevesen használják a töltőkábelt adatmásolásra, illetve melyik az a designer aki mindent a telefonján és nem a macbook vagy icloudon tárol?
Ha 12 GB ram van a telefonban és a következő generációban csak a pro kap 16 GB rammot, akkor meg az a baj… nem mintha az A15 és A16 között észrevennél különbséget (az M1 az A14-re épült és intel i5-el vetekszik).
Szerintem jó az az irány hogy nem csak egy ful extra telefon van, hanem több variáció, csak az USB 2.0 és A17 miatt biztos nem vennék prót…. plána nem a 10Gbps wifi ami már felesleges extra.Jobb hasonlat: felete erdő tortát akarsz és ki vagy akadva hogy a lúd láb süti is kb ugyan az, miért nem lehetne fekete erdő torta…
#39 - én meg a sima iPhone 14-et használom. lehet azért nem értem meg.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
janeszgol #34 üzenetére
Jó, de már elérkeztünk arra a szintre, amikor már minden gyártó kezd igazán kötsög lenni (funkciók, hardver szempontjából) és mindent is megengednek maguknak.
Mi fogyasztók meg nyelünk egy nagyot, mint a jó utcaszéli és megyünk tovább. Ahelyett, hogy mutatnánk nekik egy fuckot (értsd: nem vennénk az új szériájukat), és talán elgondolkodnának.Szóval olyan ez, mint a diktatúra: szavakkal nem lehet ledönteni.
-
kakuk.tamas
addikt
Gondolom én az idei SoC nem tudja a szabványt. Áttervezni meg nincs értelme, az újat meg úgy tervezték, hogy tudja.
Kíváncsi lennék majd egy statisztikára, hogy ha C-s lesz a teló, mennyien fogják használni kábellel adatátvitelre.
Tippem szerint max 5%-kal fog nőni a jelenlegi szám. Aki megszokta a felhőt, soha az életbe nem akar kábelekkel vesződni. Nincs is értelme.
-
Gerybut
tag
Persze, hogy gáz, az egész cég gáz a debil üzletpolitikájával együtt....még is 13 Pro-t vettem nyáron, mert kíváncsi voltam...nem teszem le tőle a hajam, de jó cucc és 3-4 évig tervezek vele.
Addig sem csszem fel magam az ilyen piti dolgaikon, mert ilyen áron mindent IS bele kellene tenniük ezekbe a telefonokba, ami 2023 ban már alap a középkategóriában is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Légies iPhone halvány színei
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest