Új hozzászólás Aktív témák
-
nexwo
őstag
válasz
janeszgol #37 üzenetére
Nyilván kapsz jobbat feláron tőlük, de mint fentebb írtam [link], Nagyon kevesen használják a töltőkábelt adatmásolásra, illetve melyik az a designer aki mindent a telefonján és nem a macbook vagy icloudon tárol?
Ha 12 GB ram van a telefonban és a következő generációban csak a pro kap 16 GB rammot, akkor meg az a baj… nem mintha az A15 és A16 között észrevennél különbséget (az M1 az A14-re épült és intel i5-el vetekszik).
Szerintem jó az az irány hogy nem csak egy ful extra telefon van, hanem több variáció, csak az USB 2.0 és A17 miatt biztos nem vennék prót…. plána nem a 10Gbps wifi ami már felesleges extra.Jobb hasonlat: felete erdő tortát akarsz és ki vagy akadva hogy a lúd láb süti is kb ugyan az, miért nem lehetne fekete erdő torta…
#39 - én meg a sima iPhone 14-et használom. lehet azért nem értem meg.
-
nexwo
őstag
válasz
kakuk.tamas #35 üzenetére
Teljes jogodban áll nem Apple és nem Samsung, hanem Google Pixel vagy sok más márkájú telefont venni. Ez olyan mintha kiakadnál hogy a Volvo C90/V60 és XC90 miért nem ugyan az vagy hogy van olyan Ferrári amiben nincs meg minden ami a másikban.
-
nexwo
őstag
Én a biztonság miatt váltottam iPhone-ra amikor kiderült, hogy titkos kulcsok szivárogtak ki nagyobb gyártóktól (Samsung A72-őm volt) és nem tettek semmit [link] , illetve a levelező alkalmazása támogatja a digitális aláírást és titkosítást is. A telefont be lehet állítani hogy senki se férjen hozzá, a netet se tudja kikapcsolni így nyomkövethető marad és hiába állítják vissza a telefont vagy Mac-et, nem lehet átvenni/használni. Android telefonon csak visszaállítja az ember a rendszer és már üdvözli az új felhasználót.
Az is segített hogy az Apple nem hagyja a telefont magára 1-2 év után, hanem legalább 5 évig érkeznek frissítések, és más gyártók által előre telepített hülyeségek is nagyon zavartak, melyeket még letörölni sem lehet.
Mivel minden fájl szinkronizálódik a tárhelyen (fotózok és már el is érem PC-ről vagy MacBook AIR-ról) így a legtöbb felhasználó nem is használja a kábelt fájl másolásra. (Lehet mondani hogy a felhő nem biztonságot, de a bankok sem használnak jobb titkosítást)
Egyébként lehet utálni az Apple-t, minden nagy cég a profitból él, de a minőség legalább nem romlott, egy drága Asus Strix laptop nem annyira minőségi mint egy olcsóbb MacBook Air.Szétszerelős videókat is megnéztem (voltak baklövések pl iPhone 12) de az iPhone 14 szerelő barát lett, könnyebben javítható és az aksi sincs végleg leragasztva mint a Samsungnál [link] .
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Commodore 64
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest