- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
sentinel
aktív tag
Ez volt a megoldás
Továbbá ha így törlök, akkor normálisan mappánként helyezi a lomtárba és nem össze-vissza csak behányja a file-okat, azt ha valamit vissza kellene állítani mappa szerint akkor meg vacakolhatok vele...
Grandi csak próbálj ki egy nagyobb méretű mappát törölni totalcommanderrel és explorrel is. Meglátod a különbségetPersze ha nincs beállítva, hogy az explorer-es módot használja...
-
-
alitak
senior tag
Hát én itt már semmit sem értek
Átállítottam az összes értéket arra, amit leírtál. Kikapcsolom, elindítom. Bejön teljes képernyőre (merthogy énis 1280*1024-et használok). Mondom ez így engem zavar. Átállítom a felbontását 1024*768-ra. Elmentem, kilépek, elindítom. Na és mit gondolsz, hogyan indult el? Hát már megint abban a kurva kis ablakban. Na mondom, érik a linux... Kitöröltem a wincmd.ini fájlt. Elmentem tc-ből a beállításokat, kikapcsolom, elindítom, és... fuck. semmi. Na hát ezért nem értek én itt már semmit. Lehet újra kéne installni ezt a szar xp-t, vagy le kéne cserélni az oprendszert. De az már egy másik topic.
Azért köszi.
szerk. helyesírás
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged