Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kingabo #1019 üzenetére
Hali!
Pontosan tudom mi van az oldalra írva, meg hogy melyik plugin miért felelős, csak ha legközelebb keresel valami plugin-t, akkor kéretik pontosabban fogalmazni, mert az SCP-nek jó pár jelentése van.
A válaszodból olybá tűnik, hogy Secure Copy Protocoll után érdeklődsz, nos ha igen, akkor ilyen plugin-ről nincs tudomásom TC-hez...Ha esetleg nem találsz, vagy valaki nem linkel be egy megfelelőt, addig nézd ezt meg, hátha "mentő megoldásként" megfelelhet. WinSCP képek WinSCP letöltés
Sk8erPeter
Végül is jogos, de csak azért mert félreérthetően írtam...A CCleaner-re csak a #1015-os HSZ első mondata vonatkozik és azt fenntartom, azaz nem "árt" a rendszernek. A többi mondat az arra értendő, ha más módszerekkel, más progikkal turkálok vagy a userok más módszerekkel és progival matatnak a registry-ben.
(A CCleaner-ben nincs is haladó beállítás a registry takarítás illetően, már csak ezért sem beszélhettem "róla", igaz ezt kihagytam, hogy már nem "róla" vanszó)Fire.
-
válasz
kingabo #1016 üzenetére
Hali!
Ghisler oldalán ami van az nem jó esetleg? Ja és ez ugye nem FTP plugin, hanem Filesystem plugin ugye? Mindkettőt találsz itt amúgy
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest