- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
isgas
csendes tag
sikerült integrálnom az xp sp2-be raid vezérlőt egy nlite nevü progival.
nagyon jó és egyszerü progi. [link]
és tud magyarul is
és a végén egy bootolható iso-t is csinál. hát nem okos ?
köszi az eddigi segítségeteket (mindenkinek) -
isgas
csendes tag
neked sikerült már ilyet csinálnod ? csak mert haver aki keni vágja az angolt kicsit leakadt rajta
már az elején megakadtunk.
nincs valahol egy hasonló oldal magyarul ? vagy ezt milyen címszó alatt kereshetném meg ?
köszi
1 hete nem megy a notebook.
ez kicsit már vicces
több mint 10 éve PC-zem és egy noteszgép kicsinál idegileg -
isgas
csendes tag
hali
Ez csúnyán megszivatott. megvettem egy usb-s nec fdd-t.
megcsináltam a raid vezérlőlemezt.
az xp-t elkezdem telepíteni F6 megnyom majd a kislemezről feltelepíti a vezérlőt. kiirja hogy toshiba windows xp stb. felteszi bejön a vinyó particionáltam majd format és mielött elkezdené felmásolni a fájlokat aszondja tegyem be a toshiba vezérlő kislemezt. de az benne van és ki sem vettemott már csak F3 kilépés van
a másik xp-m pedig azt mondja nem találja a fájlokat, kihagyom e ? én kihagyom ezeket akkor elkezdi felmásolni az xp telepítőfájlokat ami végig is megy de sajna amikor a rendszernek kellene bejönni akkor egy bazi kékhalált kapok
arra gondoltam hogy miután feltelepítette az xp fájlokat kislemezről tolok neki egy dost és azon belül valahogy bemásolom a vezérlő fájlokat, csak a kérdés az az hogy hova kell azokta bemásolni.
2 napja görcsölök ezzel a szarral és már kicsit kezdek idegileg kiborulni.
köszi
[Szerkesztve] -
isgas
csendes tag
találtam egy mistral nevü boltba egy nec-et 5108 ft-ért (brutto) az jónak hangzik
-
isgas
csendes tag
ugy fest kell venni egy usb-s fdd-t mert a pendrivera hiába teszem fel a raid illesztőt az xp nem ismeri fel
1 olyan kb mennyibe kerül ? és hol érdemes venni (bp)
-
isgas
csendes tag
toshiba tecra s3
továbbra sem tudok rá windowst feltenninem ismeri fel a vinyó vezérlőjét
-
isgas
csendes tag
a toshiba notebookoknál hogy lehet a biosban belemenni a rejtett beállításokba ? (billentyű kombináció ? )
köszi -
isgas
csendes tag
nagyon szépen köszönöm az infót.. lehet hogy ezzel is az a galiba
ezen is van egy nagy büdös xp matrica
azt hittem hülyeség mikor mondta a srác hogy ő minden probléma nélkül feltelepítette az xp-t rá. azt hiszem már támadom is be hogy adja nekem a lemezt
köszi mégegyszer -
isgas
csendes tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy kaptam egy notebookot (átnézésre) és szeretnék felhúzni rá egy uj rendszert (már van rajta működő) és mellé, szeretném particionálni a vinyót is. Akitől van a gép az azt mondta hogy ő minden probléma nélkül betette az xp lemezét (sp2) és feltelepítette a rendszert. Nálam már nem ezt csinálja
beteszem a lemezt (xp sp2) elkezdi a telepítést és mikor odaérkezne hogy melyik partícióra szeretném rakni a rendszert, elötte kiirja hogy nincs telepítve a merevlemez és nem tudja igy telepíteni a rendszert (f3 kilép). Kerestem pár raid drivert de amit találtam feltettem pendrive-ra de onnan nem akarta beolvasni mert végig azt írta hogy neki az A meghajtó kell.
ez egy toshiba tecra s3-as gép.
fdd nincs.
szét szed az ideg. bármit állítok a bios-ban semmi.
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest