- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teodor52
senior tag
Az acher valóban jónak tűnik, de olvasgatni lehet a rossz supportjáról!
A samsung is remek sőt, de viszont a keretbe már nem fér bele!
Én egy kicsit gyengébbet néztem ki a [samsungtól]!Egyébként nem te beszélsz le róla, ha másképp is döntök, hanem a sok toshiba hsz!
Tényleg frankó ez az amd-és cucc benne, de egyenlőre nem látom előnyét sajnos!
Nagyon dilemmázok, hogy most mit csináljak!!! -
Teodor52
senior tag
Azt nem tudod, hogy az amd mobility driveren belül miért van kiírva, hogy toshiba,panasonic,sony laptopokkal nem kompatibilis ugyan is neked jól működik?
A toshiba.com oldalon kér valami modell számot gondolom ezt, akkor fogom megtudni melyik
is az az 5 közül, mikor kezemben lesz a gép és az alján lévő matrica?
Illetve [ez] fut a gépen,pontosabban futtatható? -
Teodor52
senior tag
Működésre bírni!
A vezeték nélküli kommunikáció jelzőfénye sárgán villog,ha a bluetooth és a lan használata engedélyezett.
De ahhoz, hogy ezt létre tudjuk hozni, meg kell nézni valahol(valamelyik hsz-nél olvastam,de nem emlékszem pontosan) milyen vezeték nélküli hálózati kártya van integrálva.Lehet Atheros,Realtek és annak megfelelő drivert letölteni.Azt pedig, hogy hol lehet a kártya típusát megtekinteni, na azt nem tudom.Ezért érdeklődtem más megoldásról. -
Teodor52
senior tag
Jó estét mindenkinek!
Jövő héten tulajdonosa leszek egy Toshiba L750D 16K típusú notebook-nak.(Az életem első laptopja lesz)
Olvasgatva egy pár korábbi hsz-t különböző terhelésnél csíkozódik a kijelző ami toshiba vga driver hibája.
Amire megoldás is található (#9506) hsz alatt wsh13 segítsége révén.
Ugyanakkor, valaki a toshiba vga driverre esküszik, hogy azzal bizony megoldódott a problémája.
Végül is akkor most melyik a helyes út a kijelző problémára,a toshiba.com vagy az amd oldaláról letöltött vga driver?
Egy további kérdésem, hogy miután fel lett telepítve az op rendszer és minden olyan progi ami szükséges a mindennapokban, futtatni kell egy memtestet ez a progi mire való,valami hardver hibát mutat ki miután terhelve lett 100%-al?
Illetve a mindennapi programokhoz még annyit, hogy mikor megkapja az ember a notebookját, akkor törvényszerű az, hogy fellátogasson az adott márka honlapjára és minden elérhető drivert letöltsön?(Természetesen az újabbakra gondoltam)Azért kérdezősködök így előre, mert mire megérkezik a gép szeretnék minél több információval rendelkezni ahhoz, hogy problémamentesen tudjam használni.Játék internet(Wlan),filmnézés stb)
Előre is elnézést a fórumtársaktól az amatőr és fárasztó kérdéseimért,és előre köszönöm a segítségeteket,türelmeteket!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LED világítás a lakásban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest