- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adidas4death
aktív tag
úgyhogy maradt az a probléma, hogy bekapcsolom, a LED narancssárgán villog, és a venti fullon pörög :/
egyik ismerősöm MSI laptopjánál is ez volt és ott proci halál volt -
adidas4death
aktív tag
Na ezt jól besz*ptam... Szétszedtem egy Toshiba Portege M100-at annak reményében, hogy ki tudom cserélni a procit, fentebb már leirtam, hogy nem kapcsol be stb, mondom megpróbálom a CPU cserét Hát nem rá van forrasztva az alaplapra..
Őszintén megmondom ilyenről még nem is hallottam ezért nem is nagyon néztem utána..
bakter még jó, hogy van próbagar a procira
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Balázs1986 #11438 üzenetére
Próbáltam másik slotba tenni, illetve RAM nélkül elinditani, de semmi változás. Holnap megyek egy másik RAM-ért illetve prociért. Kipróbálom velük, hátha megoldja a gondot.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Balázs1986 #11433 üzenetére
Ha visszateszem a bill-t akkor pedig csak sípol, ahogy leirtam fentebb, és ugyanugy nem ad képet.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
Balázs1986 #11405 üzenetére
Na kiszedtem a billentyűzetet belőle és megszűnt a sipolás, mostmár csak szimplán bekapcsol és fekete képernyő. [OFF(]szóval semmi) A bekapcs gomb pedig villog mint amikor alvó módban van a lapos, de a venti meg fullon pörög egyfolytában. :/
-
adidas4death
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy elég nagy gondom egy "ősrégi" Toshiba Portege M100-al.
Egyáltalán nem kapcsol be, vagyis amikor bekapcsolom, a ventije fullon pörög és sipol folyamatosan. beep...beep...beep... :/Viszont az a furcsa, hogy előtte meg gond nélkül bekapcsolt és használtam. Utána kikapcsoltam letettem, kb 20 percig volt kikapcsolva és most már ez fogadott.
Van esetleg erre valami ötlet?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest