- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
válasz
Cypher7 #1750 üzenetére
Noh, a lelki békéd érdekében elmondom - ha esetleg az #1012-es hozzászólás kimaradt volna
-, hogy felpakoltam én már a gépre a 7.1-es Catalyst-ot, és semmivel nem lett gyorsabb egyetlen játék sem, úgyhogy emiatt ne fájjon a fejed! Sőt, egyszer kaptam kékhalált, miközben a Control Panel-nél szenvedtem, úgyhogy vissza is raktam az eredeti drivert. Ez van...
-
ABE
őstag
válasz
Cypher7 #1748 üzenetére
Szia
A következő linken található drivert elvileg fel tudod rakni a gépedre, kiadásának dátuma 2007.01.10, én az L30-134-emhez ezt használom, mert tudtommal ez a legutóbbi VGA driver az L30-as sorozathoz:
http://ce.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp?LNG=23&service=CE
Elvileg csak a Toshiba driverek mennek fel a gépre, gyakorlatilag egy kis trükközéssel a legújabb hivatalos ATI driverek is feltehetők (a trükk linkje az #1012-es hozzászólásban olvasható). Ugyanakkor ez utóbbit nem ajánlom, mert egyrészt nem fog javulni a teljesítmény, másrészt kevésbbé lesz stabil a rendszer.
[Szerkesztve] -
Satellite
tag
Az ''a CD, amit a notihoz adtak'' egy Recovery DVD, (ha egyre gondolunk).
Ezzel a Rendszerhelyreállító lemezzel a gyári új gépen lévő komplett oprendszert (annak image-ét, lásd Norton Ghost) tudod bármikor visszamásolni, ha megsérült volna a Windows.
PowerSaver: ha fenn van a gépen, akkor működik az Fn+F2, - és mutatja a becsült hátralévő időt is, - bár ezt az XP (a TOSHIBA által megírt) része, az Advanced Power Management (APM) is tudja.
[Szerkesztve] -
LEHET XP Home-ot updatelni Prof-ra, ez tény. Nekem P100-143 lapim van, amin OEM Home volt. Betoltam a Prof EREDETI telepítőjét, és 20 perc múlva Prof Win-en dolgoztam. Minden gyári progi és beállítás megmaradt.
A Prof telepítője Volume Licenses volt, nem tudom ez mennyiben számít...
Amúgy gép nagyonszuper, csak jókat tudok mondani róla. Egyetlen dolog, ami nem hagy nyugodni, hogy ha várok 1-2 hónapot, már Core 2-es procival kaptam volna a gépet...
[Szerkesztve] -
Satellite
tag
A chipset driver a ToolsCD könyvtárban található a ''C'' meghajtón, amennyiben a gyári Recovery-ről telepítetted újra a gépet.
Ha nem, akkor van egy kis gond, mert a TOSHIBA már egy jó ideje nem mellékeli a Tools & Utilities CD-t a gépekhez, (mert ezt bárki kiírhatja magának a HDD-ről), - és ez a rész a régensburgi gyár honlapjáról sem tölthető le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- 3D nyomtatás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Elektromos autók - motorok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Assassin's Creed Odyssey
- sziku69: Szólánc.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest