- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypher7
tag
Köszönöm a választ!
Letöltöttem és felraktam, viszont ugyan zet a drivert kaptam a noti mellé is, mert hiába van a letöltési oldalra az írva, hogy 2007.01.10 a kiadás dátuma ha belemész az eszközkezelőbe, és megnézed az illesztőprogram információkat akkor látni fogok, hogy a VGA driver dátuma 2005.x.x. -
Cypher7
tag
Szevasztok!
Lenne egy kis problémám. Van egy Satellite L30-115 típusú notim amiben Radeon x200m chipkészlet van. Viszont amikor letöltöm a hivatalos oldalon lévő drivert amit ehhez kínál és megpróbálom telepíteni azt mondja a program, hogy nincs kompatibilis hardver a gépben. Kipróbáltam a korábbi verziókkal is, és ugyan ez volt a helyzet. Egyedül a gyárilag kapott drivert tudom feltenni rá, viszont az 2005-ös kiadású. Mit lehetne tenni az úgyben? Előre is köszönöm!
[Szerkesztve] -
Cypher7
tag
Egy utolsó szépséghiba. Eddig a telepmérő a telep töltetségének százalékos megjelenítése mellett kijelezte a hátralévő időt is és persze most nem teszi. Ez valyon miért lehet?
-
-
Cypher7
tag
Nem tudom nálam a frissítésnél állandóan hibásnak talált egy fájlt, viszont ahogy formáztam a vinyót utánna ugyan arról a CD-ről hibátlanul felment a windows... De microsoftéknál már nem lepődök meg semmin. Amúgy nekem is csak annyi a gondom, hogy miután újratettem a gépet a funkció ikonok nem jelennek meg a képernyőn használatnál. Arra gondolok például mikor ki-be kapcsolom a hangot egy kis ikonnak meg kellene jelennie a képernyő közepén ami mutatja, hogy éppen most be kapcsoltam e a hangot vagy nem. Ezt viszont szerintem megoldaná ha feltelepíteném a chipset drivert mivel most az alap windowsos meghajtókat használja, de mivel az ég világon erről semmilyen infót nem találni sehol ezért nincs könnyű dolgom. Most írtam a márkaszervíznek ők csak tudják...
-
Cypher7
tag
válasz
Satellite #822 üzenetére
Természetesen a Tools CD-t kiírtam mielött letöröltem volna a vinyót. Sajnos a Home XP nem elég a munkámhoz ezért kellett feltennem a PRO-t, de ugyebár csak úgy szimplán frissíteni nem lehet...
Viszont a tool cd-n nincs chipset driver ezért gondoltam, hogy megkérdezem hátha valaki tudja a típusát és akkor le szedem a gyártó oldaláról. Mert szétszedni nem szeretném mivel garanciális. Valami prgrammal nem lehetne kideríteni?
[Szerkesztve] -
Cypher7
tag
Valaki meg tudná mondani, hogy milyen chipset van a Satelite L30-115 típusú Toshiba notiban? Mert erről semmilyen infót nem találni a hivatalos oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elektromos cigaretta 🔞
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest