- iPhone topik
- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
válasz
Dhampir #12165 üzenetére
Nekem nem ez a típus van, de ezzel a fajta kijelzővel. Egy pár sort azért szentelnék a dolognak, mert nekem nagy csalódás volt.
Korábbi gépem szintén toshiba volt, de még ccfl kijelzővel. Mikor ezt megvettem, döbbentem rá mivel a dologgal vásárlás előtt nem foglalkoztam, mennyivel rosszabbak ezek a ledes kijelzők. Legalábbis az alapok.
Ha nem érdekelnek a szinek mennyire valósághűek, ha nem zavar 2x úgy tükröződnek mint a régiek, ha nem zavar a függőleges betekintési szög hiánya nem lesz vele bajod. Nyugi, lényegében nincs különbség a többi gyártóéval, semmivel sem roszabb azok 1366*768-as paneljeihez képest, a mattok se sokkal jobbak. Valójában normális 1366*768-as kijelzőt nem is csinálnak, elég sokat jártam utána és semmi használhatót nem találtam. A legnagyobb baj, 1-2 fok szögeltérésnél már teljesen más a szín a kijelzőn, azaz ha 50 cm-nél közelebbről nézed homogén szinű kijelzőt, más színt fogsz látni alul vagy felül.
Utolagos upgrade-re nincs lehetőség, mert ebben a felbontásban ugye nincs jobb, a nagyobb felbontásút meg nem lehet beletenni, mert a csatlakozó kábel, amivel szerelve van csak LVDS 8-bit 1 ch, az pedig csak 1440*1050-ig bírja átvinni a felbontást, tehát a fHD felejtős.szóval ne ijedj meg, de ha elvárásaid vannak a kijelzővel kapcsolatban, nézd meg valahol (bármelyik típust nézheted bármelyik gyártótól, nagy különbségek nincsenek, max fényerőben van valamicske eltérés), és érdemes magasabb felbontású panelt keresni. azok alapból mindig jobbak ilyen tekintetben is.
Bocsi, hosszú lett..
-
benvolio
őstag
válasz
Dhampir #10569 üzenetére
Az az elszomorító, hogy a telefonba mondták nekem kétszer is, hogy "holnap", és ennek ellenére semmi. Elvárnám, hogy legalább egy telefon vagy egy nemleges email-t küldjenek, hogy nem tudnak időpontot adni az információra és elfogadnám tényként. De amikor a fülembe hazudnak úgymond, azt nem tudom elfogadni egy ilyen cégtől. Ezek után nem is szívesen küldenék ide bármit is.
-
tutis
őstag
válasz
Dhampir #10544 üzenetére
A toshiba leszokhatna a fekete fényes felületek alkalmazásával, vitrinben jól néz ki de nem napi használat közben.. Nekem L760-em van, jó laptop volt annó, de az előtte való acer-em anyaghasználatra sokkal jobb volt.. Billentyűzet meg pocsék, nagyon meg kellett szokni. Nekem a következő laptopom lehet nem toshiba lesz, bár csak acer vagy toshiba jöhet továbbra is számításba..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest