- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#04441088 #11718 üzenetére
Szia!
Ahogy néztem a lapost, ez is olyan anyagból készült, mint a többi L850-es. Nekem L850-13M van.
Tapasztalataim:
- touchpad mellett jobbról és balról ha megnyomod a műanyagot, ropog
- billentyűzetet tartó műanyag valami mozog
- a kijelző hátoldala, avagy ahol a Toshiba felirat van ujjnyomásra behorpasztható (természetesen nem látszik meg rajta vagy ilyesmi, de eléggé gyenge anyagra vall)
- játék közben a ventilátor furán működik, ha bemelegszik a gép (ez lehet régi BIOS gond, azt nem frissítettem még)
- csak gyári Toshiba VGA driver ajánlott hozzá, amit nem szoktak frissíteni (persze lehet rakni AMD-t is, de nekem azokkal általában szarás van)
- gyenge az üzemideje (pontosan nem tudom, de olyan 3 óra körül van)Összességében jó laptop, de ha játszani akarsz, venned kell mellé egy hűtőt is mindenképp. Arra a Cooler Master CMC3 modelljét ajánlanám.
Ez az első laptopom és megmondom őszintén, nem vagyok vele elragadtatva. Nagyon vigyázom, de még így is sűrűn járok ide kérdezni. A szobatársam Dell-je szerintem sokkal komolyabb vétel volt és jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- PR-Telecom
- Asztalos klub
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- Medence topik
- Renault, Dacia topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Dell Latitude 5300 Touch / i7-8665u
- Lenovo T470 / T570 bontás!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest