- iPhone topik
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adler
aktív tag
válasz
Evil Snowman #14040 üzenetére
Köszi.
Akkor megnyugodtam.
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Toshiba notim van (Satelite A 300) és a billentyűzetén az egyik nyíl gombja lejött. Vissza nem tudom rakni. Emiatt gondoltam azt, hogy veszek hozzá egy usb-s billentyűzetet. Így nem a sajátját, hanem a külsőt használnám. Ez az elgondolás fog működni? A sajátját le fogom tudni tiltani?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Toshiba A300-1NO típusú notebook-kom. Tegnap felraktam rá a Win 8.1-et. A win7-es vga driver nem megy rá így a windowsost használom. Én úgy emlékszem, hogy amikor először próbáltam ki rajta a Win8-at akkor a letöltő központból letöltött egy ATI drivert, de ezt most nem csinálja. Így se fényerőt nem tudok állítani a monitorján, se a teljes felbontást nem tudom beállítani csak az 1024*768-asat. A Fényereje a monitorjának így szerintem egy kicsit sok.
-
Adler
aktív tag
válasz
AttyVin #12132 üzenetére
Szia!
Nekem A300-m van. A szervízben azt mondták nekem, hogy mivel régi az alaplap(emiatt nem tökéletes ezen a téren a kompatibilitás) emiatt a win7-nél kapcsoljak ki minden energiagazdálkodást és ezzel elmúlnak az anomáliák. Ezek mind ki vannak nálam kapcsolva: hibernálás, alvóállapot és a képernyő lecsukásakkor a kijelző kikapcsolása. Így tettem és azóta semmilyen problémám nincsen.
Nekem ezt mondták, remélem tudtam segíteni.
-
Adler
aktív tag
válasz
Regirck #12103 üzenetére
Feltettem a A300-1NO laptopomra a win 8.1 pro 64 bites verziót. Tökéletesen felment, futott is rajta. De az intel Wifi Link 5100 AGN típusú hálókártyát nem szerette. Mivel a routerre nem volt hajlandó feljelentkezni. Win7 alatt ilyen gond nem volt. Emiatt vissza is raktam a 7-et.
Sajnálom pedig jól mutatott a laptopon.
A nagy gépen tökéletes a win 8.1, ezért is szerettem volna a laptopon is.
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne egy kérdésem, hogy egy Toshiba Satellite A300-1NO PSAGUE típusú laptopra fel tudom tenni windows 8.1-et?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Toshiba Satellite A300-1no notebook-om. azt tapasztaltam a napokban, hogy ha elindítom a gépet akkor a gomb megnyomására ki tudom nyitni a dvd olvasót, viszont ha megy órákat (kb.: 5 órát) akkor hiába nyomkodom a gombot csak a led-je villan fel a dvd írónak de nem nyílik ki a meghajtó. csak akkor, ha kikapcsolom a gépet és újra vissza.
Ez mitől lehet?
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Toshiba A300-1NO notim.N-es routerem(netgear Wnr2000-es) van és a notiban is N-es van. A netem pedig a UPC fiber Power 60-as csomag. De viszont max csak 42Mb/s tudok mérni a speedtest.net-tel, és a toshiba radarnál ami felsorolja a hálózati csatlakozókat ott csak g-snek jelzi a routert. Ott meg ahol megjeleníti a környéken lévő wifi hálózatokat ott meg n-esnek.
Mi lehet a gond?
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Adler
aktív tag
válasz
Don Karesz #5428 üzenetére
Köszi.
most meg is rendeltem, elvileg pénteken már Én is élvezni fogom a masinát. -
Adler
aktív tag
Sziasztok!
most szeretnék venni egy toshiba notit: A300-1no típusút.
Nektek mi a véleményetek erről a típusról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410
- Latitude 5330 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest