Új hozzászólás Aktív témák
-
sumsang
aktív tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
ezek szerint rendesen hiányosak, vagy nincsenek ezzel kapcsolatban tapasztalataid

Ne má Te döntsd el, hogy mi a jogtiszata és mi nem.
Vettem anno egy laptopot progikkal és (jogtiszta) win7 szoftverrel telepítve.Az, hogy elkallódott a recoverym, az egy dolog, mindenkivel előfordulhat.
Ne hogy már mégegyszer fizessek az 1x már megvásárolt cuccokért!
A winfos honlapján elérhetőnek kellene lenni az összes op rendszer letöltésének, s nm ismerősöktöl kölcsönkérni. Ha van win7 kulcsom/termékazonosító az adott géphez, akkor mi a fészkes fenéért fizetnék érte. Nem cseréltem a gépen alaplapot.
A Toshiba honlapján pedig letölthető ingyen és bérmentve az összes forgalmazott toshiba segédprogram.Ember amúgy miről beszélsz?
Segítségért fordultam ide, nem pedig alulsúlyozott IQ-jú egyének kioktatásáért

Amúgy meg, ha hasonló problémád lesz jogtiszta alapon várj 2-3 hetet és fizess 35€-t, vagy vegyél egy újabb jogtiszta winfos szotvert, ha nem tusz 2-3 hetet kivárni.
Én megoldottam ingyen és jogtisztán 2 óra alatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- MIUI / HyperOS topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Janou