Hirdetés
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
ufonauta
aktív tag
válasz
garaizs
üzenetére
Csak FM antennát adnak hozzá. Ezt egy kicsinyt én is nehezményeztem, hisz pont arról van szó, hogy a notit akkor használják az emberek TV nézésre, amikor nem tartózkodnak kábelközelben. (nincsenek otthon) Hisz itthon nem a notin nézem a TV-t.
Szereztem hozzá egy kb. 15 centi hosszú antennát. Telefonnal lefotóztam, csak kicsinyt sötét volt, de azért látszik.
Ezzel aránylag jól bejönnek a földi adók főleg, hogy még csak bent a lakásban próbáltam. (panel beton) Lecsavarható róla a kábel, ami ott látszik mellette.
Egy baj van vele, hogy egyedi készítésű és a talpában egy b.szott erős mágnes van. (akié volt az autó tetején használta) Így nem merem a notitáskába rakni a noti mellé.
Amúgy a tuner nagyon frankó. UPC kábelről gyönyörű a képe. Felvételnél realtime DVD-be (8000-es bitrátával) 80%-nyi procit használ.
A távirányítót még nem próbáltam másra használni, de egérként üzemltethető. (rohadtul béna vele egerészni, így nem is használom ezt a funkcióját)
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- EAFC 26
- Vezetékes FEJhallgatók
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Arc Raiders
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- További aktív témák...
- Yoga Pro 7 14ARP8 14.5" QHD+ IPS Ryzen 5 7535HS 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Latitude 7420 14" FHD IPS (90% sRGB, 400nit) i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Janou