- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janou
Topikgazda
válasz
katona.jozsi #13196 üzenetére
Lehet hogy a töltőd haldoklik, vagy esetleg kontaktos a DC csati.
-
Janou
Topikgazda
válasz
frekivalto2 #13166 üzenetére
F2 a bios F12 a boot menü.
Egyébként USB3-ról nem biztos hogy bebootol, de ha valami véletlen folytán mégis akkor szerintem meg fog állni a telepítő és kéri majd az usb drivereket. -
Janou
Topikgazda
válasz
frekivalto2 #13147 üzenetére
Szia
Mind a 3-at átklónoznám a helyedben, mert a windows lehet keresni fogja valamelyik partíciót és ba*zik majd elindulni ha nem találja. A telepítést pedig kezdheted egy billentyű kombinációval, vagy a partíció aktívvá tételével.
Onnan meg már megy magától. -
Janou
Topikgazda
válasz
frekivalto2 #13142 üzenetére
Kérdés milyen neted van... Mert pl. egy 20 Mbit-es mellé felesleges gigabites kártya.
De amúgy valóban fura. -
Janou
Topikgazda
válasz
frekivalto2 #13135 üzenetére
Sajátgép jobb egérgomb kezelés lemezkezelés alatt láthatod. Ott láthatsz egy oem vagy valami helyreállítási partíciót. Vagy egy partíciókezelő program alatt. Pl. paragon partition manager, minitool partition wizard
-
Janou
Topikgazda
válasz
frekivalto2 #13133 üzenetére
2 lehetőséged van.
Az első hogyha megvan még a szervízpartíciód átklónozod az ssdre és feltelepíted.
A második hogy letöltesz egy msdn-es telepítőt és az alján található kóddal feltelepíted. -
Janou
Topikgazda
válasz
Angyur #13124 üzenetére
2 dolog lehet szerintem.
1. memóriahiba. Hogy ezt kizárd futtass memtestet.
2. videochip hiba. Ez ugyebár alaplaphiba, mivel Intel GMA X3100 van benne ami integrált és nem diszkrét vga-s. Ebben az esetben azt tudod tenni, hogy elviszed olyan helyre ahol vállalnak BGA forrasztást és kicserélik neked a lapon a chipet. Ez minimum 25e Ft. Ha sikerül megjavítaniuk akkor kiperkálod a pénzt ha nem akkor vagy veszel bele egy új lapot vagy kidobod. -
Janou
Topikgazda
válasz
Evil Snowman #13099 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek. Akkor szerintem felhívom őket és rákérdezek. Ha azt mondják van rá esély, elviszem hozzájuk.
-
Janou
Topikgazda
válasz
Evil Snowman #13093 üzenetére
Fix Direct
-
Janou
Topikgazda
Baromi mérges vagyok most a Toshibára...
Beküldtem gariztatni a gépet, mert elengedte a forrasztás a jack csatlakozót. Erre visszadobták, hogy fizikai sérülés és nem garis. Hát hogy a *urva fa*zba nem? Konkrétan olyan szinten vigyáztunk rá hogy egy karc nincs rajta. Tehetek én róla hogy gyárilag nem volt megfelelő a forrasztás?
Jah, de megoldható a dolog... röpke 172000 Ftért kicserélik benne a lapot. -
-
Janou
Topikgazda
válasz
Werkly #12855 üzenetére
Helyreállító lehet lemez vagy partíció. Mindkettőről telepíthetsz rendszert. Lemez nem szokott létrehozni szervízpartíciót, illetve szervízpartíció sem lemezt. Általában csak az egyiket szokták "mellékelni".
Mindkettőről felekrül egy új Windows rendszer a Toshiba saját drivereivel és programjaival. -
Janou
Topikgazda
válasz
Werkly #12845 üzenetére
2x2 GB mehet bele 667 MHz-es és bármilyen számítógépes boltban kapható. Chipset driver valószínűleg a display driverben lesz. Chipset általában az SM buszvezérlőt teszi fel, többek között. Ha a display driver telepítése után is van ilyen ismeretlen eszköz, akkor menjél fel a gyártó honlapjára és szedd le a chipsethez való drivert.
Én amiket felraknék ezekből:
Bluetooth stack ha van BT, display, fingerprint ha van, lan, modem, sound, touchpad és wlan. -
Janou
Topikgazda
válasz
túróslaptop1 #12840 üzenetére
Azt azért tudnod kell, hogyha szétszeded a notit bukod a garit.
-
Janou
Topikgazda
válasz
sz.balazs.95 #12798 üzenetére
Hamarosan meg tudom mondani. Nemsokára gariztatom a gépem, behalt a jack csati rajta.
-
Janou
Topikgazda
válasz
Jordan1122 #12789 üzenetére
F2 vagy Fn+F2... Ezeket nyomogasd
-
Janou
Topikgazda
válasz
Werkly #12737 üzenetére
Egyébként mire kell neked az a Windows Update? Mert hogy kb semmire nem jó az is biztos. Lassítani a gépen ellenben kitünően tud.
Ha csak simán felteszed a kártyaolvasó driverét akkor sem működik? Tehát arra célzok, hogy nem segédprogramokkal töltögeted le a drivereket. -
Janou
Topikgazda
válasz
diobioesz1 #12732 üzenetére
Dehogynem. Én egyszerű sima pasztát szoktam rákenni és kész.
-
Janou
Topikgazda
válasz
diobioesz1 #12714 üzenetére
Ne foglalkozz ilyenekkel... Az árban szerintem már benne van a vám is... Bár kis összegnél az sincs.
-
Janou
Topikgazda
válasz
diobioesz1 #12711 üzenetére
Én is azt mondom amit konyi79. Ebayről filléres áron tudsz szerezni hozzá. Magyarországon nem szabad venni mert itt ami van az rablás.
-
Janou
Topikgazda
válasz
Balázs1986 #12667 üzenetére
ötlet volt végső megoldásként...
-
Janou
Topikgazda
válasz
#65388800 #12664 üzenetére
+1 Szerintem is ez lehet a gond... Próbáld meg tartani az F2-őt folyamatosan, hátha belép...
Vagy mondanám még azt, hogy tegyél be egy windows telepítőt, tedd fel, majd windows alól flasheld a biost default beállításra. Vagy van még az hogy szétszeded, de mivel új gép így ez a lehetőség kilőve. -
Janou
Topikgazda
válasz
ch003067 #12658 üzenetére
Lépj be Biosba (F2) és nézd meg a boot sorrendet... Az a baj, hogy nem talál bootolható eszközt a gépben. Ha eddig ment mert pl. volt rajta a Windows az akkor elég érdekes ügy, ugyanis akkor ilyet csak akkor csinálhatna ha nem látja a vinyódat. Ergo pl. tönkrement, kimozdult stb. Vagy full üres a vinyó partíciók nélkül. Boot menüd csak akkor van ha bekapcsolod Biosban. Ebben az esetben F12-vel éred el a későbbiekben.
-
Janou
Topikgazda
válasz
Susimusi79 #12626 üzenetére
Szerintem rossz driverekkel próbálkozol. Főleg ha előtte működtek... Kicsi a valószínűsége hogy egyszerre romlott el minden.
Usb: Nem lehet hogy az egy szem USB 3.0-mal próbálkoztál? -
Janou
Topikgazda
Ismeretlen eszközt esetleg kiderítheted egy Aida64 feltelepítésével is.
Amúgy lehet hogy valami vinyó védelmi cucc vagy Quick launch féle gombillesztő. -
Janou
Topikgazda
válasz
Kezdő Balázs #12345 üzenetére
Működni fog Win 8.1 64 bites oprendszerrel. Mindenképp 64 bitest vegyen.
Driver támogatás amúgy van hozzá. Otthoni használatra bőven elég a sima. Ha domainbe kell léptetni vagy kell a titkosítás vagy a távoli asztal kliens akkor kell a Pro. -
Janou
Topikgazda
-
Janou
Topikgazda
válasz
hpeti84 #12269 üzenetére
Wifi kezelő program. Ha teszel fel akkor a Zero Configuration nem működik, mert a saját program kezeli a wifi hálózatokat. Azért gondoltam, hogy hátha felkerült és azért nem látod a hálózatokat. De ebbne az esetben nem vesztesz semmit ha felteszed azt is. Általában a driverrel együtt van az is.
Lehet meg kellene nézni egy új windowsal is, hátha csak valami szoftveres nyűg van. -
Janou
Topikgazda
válasz
<Soulfulfan> #12256 üzenetére
Próbáld még meg, hátha csak valami szoftveres gebasz van. De ha ez sem segít akkor valószínűleg BGA forrasztás lesz a vége.
-
Janou
Topikgazda
válasz
<Soulfulfan> #12254 üzenetére
És esetleg egy teljesen új rendszerrel is ezt csinálja a hivatalos driverrel? Mert ha igen akkor szerintem küldheted vissza gariba.
-
Janou
Topikgazda
válasz
otticsek #12245 üzenetére
Mi volt rajta előtte? Freedos vagy valami linux? Letörölted rendesen az ÖSSZES partíciót? Pl. egy Hiren's 10.0-ás boot cd-ről bebootolva és paragon partition managerrel megnézve nincs más partíció? Ha van, töröld. Mivel lett beaktiválva a Windows? Ha eredeti értelemszerűen aktiváld be online, ha nem akkor valami daz félével próbálkozz.
Driverrel próbálkozz a Toshiba saját oldalán lévővel. Működnie kell!!! Pl. ez? [link]
-
Janou
Topikgazda
válasz
Sinisi #12231 üzenetére
Ne csinálj butaságot, maradj a 64 bitnél. Rengeteget buknál 32 bitesel. (A memóriádnak több mint a felét.) Biosban ilyet nem lehet átállítani, mint ahogy előttem is írták, ez a telepítőtől függ, hogy hány bites az oprendszered.
Ha van olyan progid, ami csak 32 biten hajlandó elindulni, próbáld meg kompatibilitásban futtatni. Ha ez nem jön össze még mindig megpróbálhatod az XP mode-ot vagy feltehetsz egy virtuális 32 bites rendszert. (Pl. Wmwarel) -
Janou
Topikgazda
válasz
zozozozo #12211 üzenetére
Hát eléggé tanácstalan vagyok én is a leírtakat olvasva. Vinyót is megnézted, 100%-os állapotban van... Tippelhetnék még alaplapi vezérlő hibára hogy azért lassú, vagy esetleg hogy a hűtő jónak tűnik, csak ereszti a gázt (ha hőcsöves) és ezért nem hatékonyan hűt. De ezek csak tippek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS TUF FX506UI 4800H GTX1660Ti 6GB 16GB ram
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest