- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Cres Alvaro csendes tag Hali mindenkinek! Olyan problémám lépett fel telepítés közben,h. kb. szét térdelem mindjárt  Szóval típ. TOSHIBA Satellite U500-17E PSU8CE 4GB RAM-al ketyeg, újra telepítéssel próbálkozom DE! - és jönnek a gondok: -Nero-val kiírtam boot lemezként - ahogy kell - az ISO file telepítőt... ez elkészült 3 féle Win7-el, és egy SP3-as XP-vel. Boot-olásnál bios vagy F12 tökmind1 CD-ROM-ra állítom és semmilyen formátumban nem akar elindulni a telepítő. Asztali gépen, más laptopon indul. Amit eddig tettem: -Próbálkoztam USB Pen-ről feltelepíteni ezeket a verziókat + egy SP2-est is, arra sem reagál. 
 -Bios-ban 1 menüpont ami kalibrálható a SATA móddal kapcs. a Controller Mode: Compatabily or AHCI ... alapból AHCI, megváltoztatva sem oké a telepítés. Más menüpont nem utal rá.
 -BootMagicISO programmal próbáltam előbootolni USB-ről a telepítésnek, ott is kidobott szónélkül. Hiába tettem főkönyvtárba a win fájlokat.Az előző oprendszert (Win7 Enterprise) próbáltam megtörni, ophcrack-el, mivel az UAC megfogott a win alapú telepítésnél... nemtudtam a rendszergazdai jelszót, így nem engedett telepíteni semmit. 
 Ophcrack alatt több programlehetőség van ugyebár, gondoltam megszüntetem a régi partíciókat(3 értelmetlen részre volt szedve), unmount-oltam 1enként, utána létrehoztam egy 100GB-os Windows partíciót és egy 220GB Data jelzésűt is. Ezt BIOS-ban egyben látom.
 Nemtudom gond e vagy a program hatása a telepítés elutasítása, de semmilyen oprendszert nemtudok rálökni. Úgyérzem kifogott rajtam ez a kis piszok... kérem a hozzáértők véleményét, tippjeit. Van egy olyan érzésem,h. ez vmi olyan lesz amit a Toshibákról tudni kell... Várom a válaszokat Uraim Köszönöm előre is,h. törődtök a gondommal. Köszönöm előre is,h. törődtök a gondommal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Köszönöm előre is,h. törődtök a gondommal.
 Köszönöm előre is,h. törődtök a gondommal. Janou
 Janou