Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hympyke

csendes tag

Sziasztok!

Tegnap vásároltam egy Toshiba Satellite A300-1NO notebookot. XPt nem sikerült feltenni a SATA probléma miatt, lusta voltam új lemezt csinálni. Feltettem a Vistát, majd szembesültem a ténnyel hogy 51 "driver" fogad a Toshiba honlapján. Természetesen fogalmam sincs mi mire jó, de gondolom alapban a működéshez max 10re lenne szükségem. Elkezdtem válogatni közöttük. Úgy gondolom sikerült mindent megtalálni, de az eszözkezelőben van 3 db "alapvető hardvereszköz" amihez nincs megfelelő illesztőprogram telepítve, a wirelesst nem tudom kitalálni hogy vajon melyik tipus van benne(az oldalon lévő -Hogyan találjam ki mi van a gépben- egy nagy lócerka, ráadásul Vistához nem is írtak semmit). Ezen kívül nincs hálózat se, hiába tolom bele a kábelnetet, korlátozott hálózatot ír(bár érzékeli hogy összepasszintotam). Nincs MAC szűrés a neten, de próbáltam routeren át is, úgy se megy(mac klónnal, 2 gépem van). Ha van valakinek ötlete mi az a 3 ismeretlen eszköz, és milyen hálókártyák vannak a gépben kérem ossza meg velem. Vagy ha esetleg tudja miket kéne letölteni az lenne a legjobb... Kezdek belefáradni a dologba.

Új hozzászólás Aktív témák