- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  hympyke

üzenetére hympyke

üzenetéreHali, Nem tudom, milyen konstrukcióban vetted a gépet (oprendszer nélkül?), mert az oprendszerrel együtt szállított Toshibákon (nem biztos, hogy az összesen, de eddig csak ilyet láttam) egy rejtett partíción a vinyón csücsül a teljes, összes drivert tartalmazó oprendszer, és első bekapcsoláskor pár adat megadása és egy kis szöszmögés után már semmit nem kell felrakni, ott csücsül előtted a kész oprendszer, amit ráadásul bármikor újra tudsz húzni ugyanígy bekapcsoláskor egy bizonyos billentyűkombináció megnyomása után. Plusz ezekhez még DVD-n adnak oprendszert is, amelyikkel szállították a gépet, plusz driver cd-t, amin az összes szükséges driver megvan. Ha meg oprendszer nélkül vetted a gépet, akkor az olcsóbb ár azt jelenti, hogy pont ezeket a szolgáltatásokat spóroltad meg, tehát ezzel jó tisztában lenni vásárláskor. Én már nem az első Toshiba notimat nyúzom, de eddig még nem volt gondom azzal, hogy megtaláljam a neki való drivert a Toshi terméktámogatási honlapján. Félreértések elkerülése végett nem vitázni akarok, csak a saját tapasztalatomat vetettem képernyőre  
- 

ABE őstag válasz  hympyke

üzenetére hympyke

üzenetéreA letöltési oldalon minden driver mellett van egy rövid angol magyarázat, hogy mire jó az adott cucc. Legalább azt áruld el, hogy eddig miket raktál fel, hogy ki lehessen találni, mi is hiányzik pontosan. A WLAN és LAN esetén végig kell próbálni az összes drivert, amelyiket engedi felrakni, az lesz a jó. Én valószínűsítem, hogy Realtek hálózati vezérlők vannak a gében. Ha viszont a Vista alapból felismerte ezeket az eszközöket, akkor lényegében felesleges frissíteni a drivert, és az eszközkezelőben meg tudod nézni a pontos típust. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Janou
 Janou