- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hympyke #4726 üzenetére
Hali,
Nem tudom, milyen konstrukcióban vetted a gépet (oprendszer nélkül?), mert az oprendszerrel együtt szállított Toshibákon (nem biztos, hogy az összesen, de eddig csak ilyet láttam) egy rejtett partíción a vinyón csücsül a teljes, összes drivert tartalmazó oprendszer, és első bekapcsoláskor pár adat megadása és egy kis szöszmögés után már semmit nem kell felrakni, ott csücsül előtted a kész oprendszer, amit ráadásul bármikor újra tudsz húzni ugyanígy bekapcsoláskor egy bizonyos billentyűkombináció megnyomása után. Plusz ezekhez még DVD-n adnak oprendszert is, amelyikkel szállították a gépet, plusz driver cd-t, amin az összes szükséges driver megvan. Ha meg oprendszer nélkül vetted a gépet, akkor az olcsóbb ár azt jelenti, hogy pont ezeket a szolgáltatásokat spóroltad meg, tehát ezzel jó tisztában lenni vásárláskor. Én már nem az első Toshiba notimat nyúzom, de eddig még nem volt gondom azzal, hogy megtaláljam a neki való drivert a Toshi terméktámogatási honlapján. Félreértések elkerülése végett nem vitázni akarok, csak a saját tapasztalatomat vetettem képernyőre
-
ABE
őstag
válasz
hympyke #4722 üzenetére
A letöltési oldalon minden driver mellett van egy rövid angol magyarázat, hogy mire jó az adott cucc. Legalább azt áruld el, hogy eddig miket raktál fel, hogy ki lehessen találni, mi is hiányzik pontosan. A WLAN és LAN esetén végig kell próbálni az összes drivert, amelyiket engedi felrakni, az lesz a jó. Én valószínűsítem, hogy Realtek hálózati vezérlők vannak a gében. Ha viszont a Vista alapból felismerte ezeket az eszközöket, akkor lényegében felesleges frissíteni a drivert, és az eszközkezelőben meg tudod nézni a pontos típust.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Xbox One
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- HP EliteBook 840 G5 512gb SSD. I5 Proci 87%akksi
- Dell Latitude 5300 Touch / i7-8665u
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest