Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bogabi

őstag

válasz hympyke #4726 üzenetére

Hali,

Nem tudom, milyen konstrukcióban vetted a gépet (oprendszer nélkül?), mert az oprendszerrel együtt szállított Toshibákon (nem biztos, hogy az összesen, de eddig csak ilyet láttam) egy rejtett partíción a vinyón csücsül a teljes, összes drivert tartalmazó oprendszer, és első bekapcsoláskor pár adat megadása és egy kis szöszmögés után már semmit nem kell felrakni, ott csücsül előtted a kész oprendszer, amit ráadásul bármikor újra tudsz húzni ugyanígy bekapcsoláskor egy bizonyos billentyűkombináció megnyomása után. Plusz ezekhez még DVD-n adnak oprendszert is, amelyikkel szállították a gépet, plusz driver cd-t, amin az összes szükséges driver megvan. Ha meg oprendszer nélkül vetted a gépet, akkor az olcsóbb ár azt jelenti, hogy pont ezeket a szolgáltatásokat spóroltad meg, tehát ezzel jó tisztában lenni vásárláskor. Én már nem az első Toshiba notimat nyúzom, de eddig még nem volt gondom azzal, hogy megtaláljam a neki való drivert a Toshi terméktámogatási honlapján. Félreértések elkerülése végett nem vitázni akarok, csak a saját tapasztalatomat vetettem képernyőre :)

• ABE

őstag

válasz hympyke #4722 üzenetére

A letöltési oldalon minden driver mellett van egy rövid angol magyarázat, hogy mire jó az adott cucc. Legalább azt áruld el, hogy eddig miket raktál fel, hogy ki lehessen találni, mi is hiányzik pontosan. A WLAN és LAN esetén végig kell próbálni az összes drivert, amelyiket engedi felrakni, az lesz a jó. Én valószínűsítem, hogy Realtek hálózati vezérlők vannak a gében. Ha viszont a Vista alapból felismerte ezeket az eszközöket, akkor lényegében felesleges frissíteni a drivert, és az eszközkezelőben meg tudod nézni a pontos típust.

Új hozzászólás Aktív témák