Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BoneDragon

veterán

válasz savior #7 üzenetére

Közbe leléptem az országból, ios-en meg nincsen teszt... :D
    Szóval nekem még másfél hete 2 problémám volt a játékkal és mind a kettő a loothoz kapcsolódik.
    - lvl56-tól lvl67-ig (odáig vittem) egy darab upgrade loot se esett. De tényleg semmi. Csináltam az endgame mapozást és a legendaryk is sokkal rosszabb statokat adtak mint a jelenlegi gearem volt.
    - Van a dropnak animációja/késleltetése, emiatt mire kiesik a mobokból a loot addigra 3 képernyővel odébb voltam és mindig vissza kellett menni. Ez nagyon zavaró volt számomra. Persze lassabb buildeknél ez nem probléma.
    Összességében remek játékot raktak össze, rengeteget loptak PoE-ból és Diablóból is. Az előbbiből főleg és teljesen pozitiv lett a vége. Craft, skinek, endgame mapozás...
    Párom telefonján gyüjtötem a napi bonuszokat meg mentem egy mapot, csak hogy teszteljem milyen az irányitás. Összességében borzalmas. :D
    Telefonra találták ki a játékot, de számomra játszhatatlan, főleg zoom zoom buildel. Nagyon jó döntés volt, hogy PC-re is kihozzák és remélem lesz egy nagyobb játékos bázisa és nem pusztul ki. Nagy kár lenne érte.

Új hozzászólás Aktív témák