- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripo05
tag
válasz
Intruder2k5 #339 üzenetére
Köszi a tisztázást!
-
ripo05
tag
válasz
Intruder2k5 #337 üzenetére
Köszönöm. Viszont felmerült bennem, hogy ha már ilyen jó routert vettem, akkor upgradelem a netet is 120 Mbit-re. Ha arra ráengedném a torrentet, akkor mennyi lenne a load? :-) De ezek szerint nem gond neki a magas load. Viszont töltöttem le géppel 4,5-4,8 MB/s körül és ha jól emlékszem olyan 0,8-0,9 volt a load. Szóval szerintem az USB forgalom terheli le.
Az 1 feletti nem azt jelenti, hogy nem bírja kezelni a forgalmat és várakoznak a csomagok?
-
ripo05
tag
Tomato-t (102 AIO) használok egy RT-N66U-n. Sajnos én is belefutottam abba a problémába, hogy az USB-s rákötött külső NTFS vinyó leterheli a processzort. (Már láttam 3 feletti értéket is az 1 perces CPU load-nál.) Úgy néz ki nem marad más megoldás, mint ext3-ra formázni. Kérdésem, hogy van valaki aki ilyesmit használ és meg tudná erősíteni, hogy ext3-nál már nincs ilyen terheléses gond? Torrent mentene az USB diszkre, de így 10-20 k-nál feljebb nem is ment a letöltés.
-
ripo05
tag
Most openvpn kérdésem van. Fut az Openvpn szerver a routeren. Kapcsolódok hozzá egy klienssel. Kapok is Ip címet, de nem érem el se a routert, se a másik gépet. Manage Client-Specific Options és Allow Client<->Client be van kattintva. Továbbá bekattintottam a Direct clients to redirect Internet traffic, de az IP címem nem változik, marad az adsl-es. OPenvpn ikonja zöld, a log szerint: Initialization sequence completed. Mi lehet a hiba?
-
ripo05
tag
válasz
Intruder2k5 #319 üzenetére
Én a jffs-re akartam telepíteni az optware-t, de nem fért el. Van ugyan külső usb wincseszterem, de az tele van és nem akarom úra formázni. Ha rakok bele sd kártyát az is ugyanolyan jó nemde? Érdekes a kártya sebessége? Esetleg egy USB stick-re is lehet telepíteni? (Van egy 8GB, amit nem használok. Fizikailag túl kicsi, de legalább a routerből nem lógna ki.)
-
ripo05
tag
Próbálom feltenni az optware-t Shibby féle tomatora, de sajnos már az elején elakadok, mert azt mondja a /nas-ra hogy read only, pedig rootként ssh-ztam be. Mit csinálok rosszul?
-
ripo05
tag
Van-e valakinek tapasztalata, arról hogyan működik RT-N66U routerrel (+Tomato) az USB kezelés. Konrétan az érdekelne, ha rákötök egy külső tápos USB vinyót, és unmount-olom, akkor leáll-e a vincseszter?
Arra gondolok, hogy ilyen módon oldanám meg a torrentet, de nem akarom, hogy a wincseszter 24/7-ben menjen, mint a router. (Az lenne a lényeg, hogy távolról tudjam kezelni a vinyót, ne kelljen fizikailag ki-be dugdosni.)
Ha valaki tudja, kérem írja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gyermek PC játékok
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest